Криминал | Вознесенск, 23 Февраля, 2024

Вознесенський підприємець Шевчук вигнав військових з займаного приміщення

Свежие новости: Вознесенський підприємець Шевчук вигнав військових з займаного приміщення Вознесенський підприємець Шевчук вигнав військових з займаного приміщення

Українські реалії сьогодення вимагають від кожного громадянина допомоги Збройним силам України. Всі, від малого до старого, чим можуть допомагають військовим та армії. Але допомога одних іде від чистого серця, та з розумінням, що це - вклад в нашу спільну Перемогу. А інші  - «разом з армією», бо так треба. Так треба для Збройних сил, чи для самого «волонтера»  - це вже в кожного своя мотивація.

Один з вознесенських підприємців за надану одній з військових частин отримав подяку.

Олег Шевчук, надав приміщення для військових потреб. Але  умови  користування потребували ще й додаткового підключення до електропостачання. Цього Шевчук вже не захотів робити. І навіть, коли було здійснено підключення від сусідніх користувачів, «попросив» хлопців-військових звільнити його приміщення.

Мабуть йому вистачило грамоти-подяки від військової частини для того, щоб потім казати всім, що він волонтер і великий помічник ЗСУ.

Але як з’ясувалося, приміщення, яке займали військові, було арештоване та виставлене на торги через  борги Олега Шевчука ще з 2020 року.

Останні торги, які були призначені на 25 травня 2023, не відбулися через відсутність покупців.

Тому не дивно, що Шевчук, який має продуктовий магазин на центральному ринку Вознесенська, і міг би передати ЗСУ не лише продукти, строк реалізації яких добігає кінця, але й приміщення, так вільно розпоряджається цим комплексом. Розуміючи, що не сьогодні так завтра його продадуть, і вже новий власник буде вирішувати всі питання з його утриманням і користувачами-військовими.

Але відповідь на питання, чому ж горе-волонтер, вирішив вигнати військових зі складу, якщо вже і сам майже  йому не господар, можна знайти в судових реєстрах. 

З червня минулого року інтереси Шевчука О. в судах стало представляти адвокатське об’єднання «Алтекса», яке мабуть і вселило в Шевчука впевненість, що його майно від нього нікуди не дінеться.

Хоча склади вже були передані виконавцем стягувачу, якому Шевчук О. заборгував чималу суму, судячи з того ж таки реєстру судових справ.

Але втрутилися адвокати Шевчука О., і за їх клопотанням суд заборонив реєструвати майно за новим власником.

Допомагати, але не армії, а Шевчуку О., кинулася і його дружина – Шевчук Ірена, подавши позови до суду про поділ спільного майна подружжя та визнання недійсними торгів з продажу спільного майна.

Як знають вже вознесенці, раніше Шевчуку О.  з його боргами намагалася «допомогти» його дочка Катерина, стягнувши з нього через суд 25 мільйонів гривень моральної шкоди. Тоді до «помічної справи» долучилися суддя Приморського районного суду м.Одеси Донцов Д. та  його кум  одеський  приватний  виконавець Долинський М. На той час Шевчук користувався послугами одеського адвоката Мандрика А., батьком якого є суддя Одеського апеляційного суду Мандрик В.

Тоді вдалося припинити стягнення з Шевчука О. 25 мільйонів гривень та продаж його приміщень, метою якого було уникнення сплати дійсних боргів Шевчука О. Всі, хто був причетний до цієї «схеми» відмовилися далі «співпрацювати» з Шевчуком О., бо мали лише проблеми.

Тепер пошукати щастя Шевчук О. вирішив разом з київськими адвокатами. Але знов щось пішло не так – Шевченківський суд м.Києва  відмовився розглядати справу через порушення правил підсудності (надії київських адвокатів і Шевчука, що справу розглянуть київські судді  не виправдалися) і передав позов до Вознесенського суду.

Сам же Олег Шевчук, який навмисно, щоб швидко провернути «справу з 25 мільйонами», перереєстрував в 2019 році своє місце проживання в м.Одеса, хоча продовжував жити в Вознесенську, знов змінив місце реєстрації  на початку травня 2023 року. Не повідомивши про це приватному виконавцю, і приховуючи цю інформацію від суду.  

Тому як можуть бачити читачі, останні роки життя Шевчука Олега і його сім’ї тісно пов’язані з судами і електронними торгами, де продається його майно.

Але прості військові хлопці, що щиро розраховували на його порядність і дійсну   допомогу, не знали цього, і зв’язалися з тим, хто думає лише про свою вигоду, підставляючи тих, хто опиняється поруч з ним.

Сумніви в дійсній патріотичності Олега Шевчука викликає і те, що навіть вивіску на своєму магазині «Продмагнит» він не змінив після повномасштабного вторгнення.

Читайте також:  Очередная афёра вознесенского бизнесмена Шевчука «тянет» на лишение свободы

Партнёрство вознесенского должника Шевчука с одесскими адвокатами и судьями

В діях судді Донцова, який стягнув 25 мільйонів моральної шкоди, вбачається шахрайство в особливо великих розмірах

Что связывает домашнего насильника из Вознесенска Шевчука и частного исполнителя из Одессы

Cудебные игры или как одесский судья оценил обиду за отцовский нагоняй, дороже жизни убитого ребёнка

От Одесской областной прокуратуры требуют провести проверки по делу о псевдонасилии в семье вознесенского предпринимателя Шевчука

Национальный союз журналистов Украины начинает расследование по делу вознесенского предпринимателя Шевчука и его дочки

10 февраля Одесский апелляционный суд пересмотрит решение о взыскании с Шевчука 25 миллионов морального вреда

Несмотря на приостановление решения суда, склад вознесенского предпринимателя Шевчука продаётся с торгов

Новые факты в деле вознесенского бизнесмена Шевчука. Репутация на 25 миллионов

Прокуратура области передала жалобу по делу вознесенского предпринимателя Шевчука на проверку

СЕТАМ остановил продажу магазина и складов Шевчука в Вознесенске

Национальный союз журналистов Украины обратился в Высший совет правосудия и другие государственные учреждения по делу вознесенского бизнесмена Шевчука

Одесский апелляционный суд закрыл дело по взысканию с Шевчука 25 миллионов

Вознесенский предприниматель Шевчук и дальше пытается уйти от долгов

Суд заставил вознесенского бизнесмена Шевчука, задолжавшего 6 миллионов гривен, заплатить судебный сбор

Суд подтвердил фиктивность иска о взыскания с вознесенского предпринимателя Шевчука 25 миллионов морального вреда

Одесский исполнитель Долинский, несмотря на отмену решения суда, отказывается прекратить взыскание 25 миллионов с Шевчука

Вознесенский бизнесмен Шевчук всё-таки заплатил судебный сбор за жалобу на решение о взыскании с него денег

Апелляционный суд подтвердил долг вознесенского бизнесмена Шевчука в сумме около 6-ти миллионов гривен

Закроет ли исполнитель магазин Шевчука «Продмагнит» на вознесенском рынке?

«Продмагнит» Шевчука на Центральном рынке Вознесенска выставлен на торги

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты