Политика | Южноукраинск, 16 Июля, 2019

«Обирайте місцевого, а не «заїжджих»!» - Ерік Григорян закликав підтримати його на виборах в парламент

Свежие новости: «Обирайте місцевого, а не «заїжджих»!» - Ерік Григорян закликав підтримати його на виборах в парламент

Кандидат в народні депутати по 131 мажоритарному округу Ерік Григорян звернувся до виборців і закликав їх підтримати його на виборах до Верховної Ради, які відбудуться 21 липня.

Про це йдеться в зверненні кандидата в народні депутати Еріка Григоряна.

«21 липня відбудуться вибори народних депутатів України. Кожному з вас необхідно буде зробити свій вибір. Прийшовши на виборчу дільницю, ви отримаєте два бюлетеня. У першому вам належить вибрати партію, принципи якої вам близькі. У другому ж бюлетені ви будете вибирати свого мажоритарника - народного депутата, прикріпленого до вашого міста, села, району.

І тут дуже важливо зробити правильний вибір, не помилитися. Потрібно вибрати не «заїжджого» політика, який не знає місцевих проблем, не знає, чим живуть мешканці округу, який з'явився у вашому місті або селищі в акурат перед виборами. Чи не жителя Миколаєва, вдало вступило в президентську партію, чи не жительку Києва, відому своїми антиукраїнськими висловлюваннями. Ці люди будуть захищати в парламенті тільки свої інтереси або інтереси бізнесу, але не мешканців Вознесенська, Южноукраїнська, Березанки, Веселинове, Доманівки або Єланця.

Тому, я прошу вас підтримати мою кандидатуру, Еріка Григоряна, на позачергових парламентських виборах!

Тільки разом з вами ми зможемо розвивати наш регіон! Обирайте місцевого, а не «заїжджих»!», - звернувся Ерік Григорян до своїх виборців. 

Як відомо, в межі 131 мажоритарного округу входять міста Вознесенськ та Южноукраїнськ, а також Березанський, Веселинівський, Вознесенський, Доманівський та Єланецький райони. За даним округу в Раду балотуються 16 кандидатів в народні депутати України.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости