Политика | Вознесенск, 2 Июля, 2019

Одноосібник Олександр Ємчик вірить, що Григорян на законодавчому рівні допоможе вирішити питання рейдерських захоплень

Свежие новости: Одноосібник Олександр Ємчик вірить, що Григорян на законодавчому рівні допоможе вирішити питання рейдерських захоплень

Останніми роками спільнота аграріїв буквально потерпає від бандитизму та закоренілого в родючій миколаївській землі криміналітету. Варто лише згадати, що довелося пережити фермерам, одноосібникам Вознесенського, Веселинівського, Братського районів у минулому році. Зупинити те, інакше й не скажеш, свавілля бандитів вдалося лише, об’єднавши зусилля. Сільгоспвиробники згуртувалися, не піддалися на залякування й не здалися.

Сьогодні аграрії дякують Еріку Григоряну за допомогу у вирішенні того, м’яко кажучи, важливого питання. Саме його підтримка не дозволила спустити на гальма відкритті кримінальні провадження, а широка інформаційна кампанія видання «Маю право» закріпила результат.

Одноосібник Олександр Ємчик підтверджує, саме завдяки Григоряну тоді питання з рейдерськими захопленнями пройшло профілактику. Але його ще слід вирішити остаточно: на законодавчому рівні. Тому голос Олександра Ємчика – за Григоряна Еріка Юрійовича:

«Питання, що нас хвилюють, – ідентичні. Ми з ним в одному човні. Думаю, він зможе зробити так, щоб нас почули. З 2014 року ми потерпаємо від рейдерських захоплень. І окрім як у законному руслі це питання вирішити не вдасться. Там повинні чути і бачити наші проблеми – від низу до верху».

 

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты