Политика | Южноукраинск, 13 Июля, 2019

Южноукраїнські АТОвці та волонтери долучилися до команди Григоряна

Свежие новости: Южноукраїнські АТОвці та волонтери долучилися до команди Григоряна

Южноукраїнська міська організація воїнів та ветеранів антитерористичної операції та южноукраїнський осередок Всеукраїнської громадської організації «Побратими України» долучилися до команди кандидата в народні депутати по 131 округу Григоряна Еріка Юрійовича. Сьогодні, 13 липня, на одній з вулиць міста Южноукраїнськ з’явилася агітаційна палатка Григоряна, в якій з самого ранку добровільно агітують місцеві волонтери та АТОвці.

Тетяна Сорокодум, координатор волонтерської організації «Мирне небо», пояснює, чому вона та южноукраїнські АТОвці на боці саме цього кандидата у нардепи:

«Ми знайомі з Еріком Юрієвичем Григоряном з 2014 року. У той непростий для країни час, непростий час для наших добровольців, які першими пішли боронити кордони Батьківщини, Ерік Юрійович тоді допомагав військовим і продовжує їм допомагати сьогодні. Він доказав, що є людиною слова. Не було такого, щоб він комусь з нас, комусь з АТОвців чи членам їх сімей відмовив у допомозі. Ніхто окрім Еріка Григоряна не здатен у якості народного депутата підтримати нас, зрозуміти, допомогти та відстояти права. Іншим ми не довіряємо. Далеко ходити не треба. Ось, поруч з нашою розташована палатка однієї з кандидаток по 131 округу – Олени Бондаренко, яка представляє партію «Опозиційний блок». Їх агітатор підходила до нас, побачивши, що тут знаходяться військові, АТОвці, одразу почала ображати їх, називаючи військовими злочинцями, та погрожувати, що коли їх кандидат стане народним депутатом, вона «займеться» нами поіменно. Неприємно чути таке, неприємно розуміти, що живемо в одному місті та ходимо по одній землі. Ми підтримуємо людину-патріота, людину-мецената, справедливого та порядного, відповідального перед нами Еріка Григоряна».

"Не можна допустити, щоб до влади прийшли такі нардепи, як Бондаренко. Ми не допустимо цього. Тоді дійсно проти нас почнуться репресії. Але за себе ми не боїмося... ми воювали, і будемо з ними воювати. А от що робитимуть ті, хто зараз сидить, як криси, а потім повилазять знову грабувати. Українці, отямтесь нарешті", - говорить ще один побратим.

Поки представники інших кандидатів 131 округу псують агітаційні матеріали конкурентів, проводять заборонені законом «виробничо-агітаційні» наради на власних підприємствах, організовують «благодійні» концерти, роздають безкоштовне морозиво, знову обіцяють «золоті гори» та, врешті, виливають тонни бруду один на одного, Ерік Григорян разом з однодумцями, командою довірених осіб, помічників, волонтерів, прихильників просто працюють, обравши шлях чесної агітації парламентських виборів.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты