Политика | Доманевка, 13 Июля, 2019

Команда кандидата Григоряна допомогла мешканцям Мостового

Свежие новости: Команда кандидата Григоряна допомогла мешканцям Мостового

Під час виборчої кампанії люди вже звикли, що їм багато чого обіцяють партії, кандидати. Зараз, в розпал передвиборчої гонки до парламенту лозунги про щасливе майбутнє звучать звідусіль. Кому вірити? Та й як можна вірити, якщо обіцяють те ж саме, що й п’ять років назад,  десять років назад.  А обіцяного чекаємо й досі.

21 липня громадяни повинні визначитися, хто буде їх представником. В тому числі визначатимуться і мешканці 131 виборчого округу. «На вибір» їм пропонується аж 16 кандидатів. Серед них як місцеві кандидати, так і кандидати, прізвища яких жителі 131 округу до виборів і не чули. Тому складно дати гідну оцінку та не помилитися з вибором.

Читайте также: Віктор Сікиринський підтримав Григоряна та готовий працювати в його команді

На шляху до своєї перемоги кожен з претендентів на крісло у Верховній Раді намагається подати себе з якомога кращого боку.

Але команда кандидата Григоряна замість пустих та захмарних обіцянок вже на ділі доводить свою дієвість. Так, під час передвиборчої кампанії Ерік Григорян проводить зустрічі зі своїми виборцями. Не виключенням стали і жителі Доманівського району. Зокремаі мешканці села Мостового поскаржилися на припинення пасажирських перевезень до районного центру. Через поганий стан доріг на збитковість маршрутів перевізники часто припиняють обслуговувати затверджені маршрути, на яких вони повинні здійснювати перевезення за договорами. Що змішує сільських жителів самотужки добиратися до районних центрів, щоб потрапити на ринок, до пенсійного фонду, лікарні, банків тощо.

Читайте также: "Ответственность и принципиальность," - экс-мэр Южноукраинска Квасневский о Григоряне

Та вже на наступний день після отримання  скарги завдяки наполегливій роботі Григоряна та його довірених осіб перевезення між Мостовим та Доманівкою відновилися.

Тож команда Григоряна не  обіцяє, а діями доводить, що може вирішувати проблеми своїх виборців.

Читайте также: Юрий Гержов: «Григоряна в 2014-м вы не избрали… Но сегодня у вас есть шанс сделать выбор в его пользу и в пользу изменений»

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости