Политика | Вознесенск, 2 Июля, 2019

«Українській політиці потрібен Григорян, тому мій голос – йому», – вознесенський аграрій Юрій Плюхов

Свежие новости: «Українській політиці потрібен Григорян, тому мій голос – йому», – вознесенський аграрій Юрій Плюхов

«Маю право» продовжує знайомити читачів з думкою місцевих жителів щодо майбутніх виборів, які відбудуться вже 21 липня. Кого вони готові підтримати в якості депутата Верховної Ради по 131-му одномандатному виборчому округу?

Юрій Плюхов, голова сільгосппідприємства «Спартак-Агро». Чимало років присвятив сільському господарству, працює на території колишньої Новосілківської сільської ради, нині Прибужанівська ОТГ Вознесенського району. Досвідчений агроном Юрій Андрійович вирішив, що 21 липня однозначно голосуватиме за Григоряна Еріка Юрійовича. Своє рішення пояснює тим, що саме Григорян – єдиний кандидат, кому вдасться врешті налагодити діалог між звичайними людьми, трудівниками та головним законодавчим органом країни. Закони мають приймати для громадян України, а не наперекір.

 «Хоч знайомі ми з Еріком Юрійовичем не так і давно, але я бачу, що він – людина своїх принципів та свого слова. Людина, яка не змінює позицію та не підлаштовується під ситуацію. Це чоловік, на якого ми повинні звернути увагу, - говорить Юрій Андрійович.

Юрій Плюхов впевнений, що Григорян підставить плече допомоги сільгоспникам регіону, посприяє вирішенню їх багаторічних проблем, а також не забуватиме і про решту жителів міст та районів в окрузі.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости