Политика | Доманевка, 7 Июля, 2019

Я довіряю свій голос Еріку Григоряну, - Василь Іванченко із Доманівки про майбутні вибори у Верховну Раду

Свежие новости: Я довіряю свій голос Еріку Григоряну, - Василь Іванченко із Доманівки про майбутні вибори у Верховну Раду

Свою підтримку кандидату в народні депутати України Еріку Григоряну на позачергових виборах 21 липня висловила спільнота аграріїв Вознесенського, Веселинівського, Доманівського та навіть Братського районів. Фермери готові віддати свої голоси за Григоряна тому, що саме такий як і вони сільгосппрацівник добре знає, як налагодити діалог бізнесу з владою.

У перемогу Е. Григоряна на 131-му окрузі вірять також нинішні і колишні місцеві посадовці. Думку екс-мера міста Вознесенськ Юрія Гержова розділив й очільник Доманівської райдержадміністрації минулих років Василь Іванченко. У 2014 році Василь Миколайович та Ерік Юрійович балотувалися до Парламенту по цьому ж округу. П’ятьма роками пізніше – вони вже не конкуренти, а соратники. Журналіст «Маю право» поспілкувався Василем Іванченком та розпитав, що ж вплинуло на думку досвідченого у політиці доманівця, що він вирішив долучитися до команди Григоряна? 

«У Верховній Раді нового скликання я, передусім, хочу бачити НОВІ обличчя сміливих політиків нового формату, готових боротися за наше з вами майбутнє. Це одна із причин,чому я вирішив з усіх кандидатів по 131-му округу підтримати саме Григоряна Еріка Юрійовича. Він, маючи солідний досвід у місцевому самоврядуванні, обирався до сільської ради, до районної, потім – обласної, а сьогодні – міської в Южноукраїнську, у стінах Парламенту відчуватиме себе як риба у воді. Він – кандидат від народу. Кілька десятиліть поспіль працював на землі, тому точно знає, яка це нелегка справа, та знає, що потрібно зробити на законодавчому рівні, щоб прості фермери не страждали, щоб не продовжували потопати в цій тотальній бюрократії, а розправили плечі і просто робили свою роботу. Минулої виборчої кампанії на 131-му окрузі ми конкурували між собою, та я до дня голосування свою кандидатуру у нардепи таки зняв. Ерік Григорян тоді, на жаль, поступився Лівіку. І справді, на жаль. Адже важко перемогу Лівіка назвати перемогою для народу, для нас з вами. От у Доманівці його за останні п’ять років бачили нечасто. Не всі місцеві й знають, хто він такий. І я, скільки спілкуючись з людьми, не чув, що цього разу хтось тут збирається за нього голосувати. Думаю, це найкраща оцінка його «продуктивній» роботі на Доманівщині. Та й інших у списку кандидатів не так добре знають. Всі вони з’явилися на горизонті, як це зазвичай буває, незадовго до виборів…

Програма Григоряна – це саме ті завдання, які я б так само поставив перед собою як кандидат у нардепи. Його передвиборні гасла п’ять років тому були співзвучні з моїми, і сьогодні ми з ним продовжуємо знаходитися на одній хвилі. Ми – в одному човні.

Шанс, я впевнений, потрібно давати тим, хто живе поруч з нами, кого ми добре знаємо, кого бачимо щодня, кому совість не дозволить порушувати дані обіцянки. Зрештою, тому, хто готовий взяти на себе відповідальність перед людьми. Квиток у велику політику по 131-му округу, на мою думку, повинен отримати саме Григорян», поділився Василь Іванченко.

 

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты