Политика | Южноукраинск, 25 Июня, 2019

Довірені особи – майбутні помічники депутата. Команда Григоряна на 131 окрузі

Свежие новости: Довірені особи – майбутні помічники депутата. Команда Григоряна на 131 окрузі

Знайомтесь, довірені особи кандидата в народні депутати по 131 округу Еріка Григоряна. Їх нашому виданню «Маю право» представив сам Ерік Юрійович.

«Це ті, кому я довіряю, і кому можете довіряти ви! Законодавство правильно визначає їх офіційну назву «довірені особи», що повністю співпадає з їх суттю в житті.

Це Сікиринський Віктор Іванович,

Пелюх Сергій Васильович,

Собко Геннадій Сергійович.

З кожним з них я знайомий вже багато років. За ці роки ми вивчили один одного дуже добре. Це справжні чоловіки, які, я точно знаю, ніколи мене не підведуть. Вони не лише підтримують мене в період виборчої кампанії, надають посильну допомогу та морально мене підтримують, а  й погодилися взяти на себе ще й офіційне «представництво» мене як кандидата в народні депутати. Вони можуть виступати від мого імені як довірені особи на виборчих дільницях та виборчих комісіях різного рівня. Вони – частина моєї команди. Вони не лише агітують виборців голосувати за мене, вони ще й готові нести відповідальність за мене, за мої дії та мої рішення як депутата Верховної Ради, якщо виборці зроблять вибір на мою користь. Адже з них спитають, чому ти агітував за цю людину, чому ти  пропонував віддати голос за Григоряна? В них є відповіді на ці питання, і вони готові розділити мою відповідальність, відповідальність перед вами», - говорить кандидат по 131 округу Ерік Григорян.

Отож, Сікиринський Віктор Іванович: нині пенсіонер, мешкає в м.Южноукраїнськ, в минулому начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Миколаївській області, прокурор м.Миколаєва (2005–2007), заслужений юрист України, близько 40 років пропрацював в галузі права та органах державної влади.В тому числі, у  1986–1992 рр. очолював прокуратуру м. Вознесенська, а потім Вознесенську міжрайонну прокуратуру. З 2000 до 2004 рр. — прокурор м. Южноукраїнська.За професіоналізм, самовіддану та послідовну працю удостоєний багатьох нагород — медалі «Незалежність України» (2003) та нагрудних знаків «Почесний працівник прокуратури Украї­ни» (2002), «Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури» 1 ступеня (2008) і «Знак Пошани» (2013). 

У житті Віктор Іванович керується принципом: «Тільки від тебе самого залежить твоє майбутнє і кожне твоє діло і слово — має силу». Цього принципу Віктор Іванович дотримується і зараз, під час виборчої кампанії. Вважає, що ніхто не має права проявляти пасивність, якщо мова йде про вибір майбутнього України, вибір свого представника в законодавчому органі – Верховній Раді. Вважає, що в парламенті повинні бути, в першу чергу, юристи, яким якраз є за фахом Григорян Е.  Та в парламенті повинні бути відповідальні люди. Таку якість має Ерік Юрійович, якого він знає не перший рік.

Віктор Сікиринський Віктор Сікиринський

«Впевнений, що з моїм професійним та життєвим досвідом зможу допомогти Еріку Юрійовичу оновити законодавство нашої держави, створити нові закони, які будуть законами для людей, а не для якихось мафіозних структур та бізнес-кланів, які обкрадають наш народ та просто знищують нашу державу. Український народ заслуговує на краще життя!» - прокоментував Віктор Іванович своє рішення бути довіреною особою Григоряна Е.Ю.

Пелюх Сергій Васильович, підприємець, голова Южноукраїнської міської організації роботодавців, промисловців та підприємців,  волонтер благодійного фонду «Мирне небо», входить до складу правління громадської організації "ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ВЕТЕРАНІВ ТА УЧАСНИКІВ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ", також входить до складу комісії виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради з вирішення проблемних питань учасників антитерористичної операції та учасників бойових дій, з числа учасників антитерористичної операції.

Всім відома активна позиція Сергія Васильовича по відстоюванню прав підприємців на різних рівнях, створення умов для дрібних підприємців для розвитку хоч і невеликого, але власного бізнесу. Також Сергія Васильовича відрізняє патріотизм, він постійно опікується АТОвцями та воїнами, які повернулися зі Сходу країни та їх сім’ями, сім’ями загиблих героїв, які захищали кордони України.  Фонд «Мирне небо» постійно надає допомогу таким особам.

«Познайомився я з Еріком Юрійовичем поближче, коли він став депутатом Южноукраїнської міськради. Він відразу заявив себе як відповідальна особа. І хоч він не є корінним мешканцем Южноукраїнська, але повністю присвячує себе захисту прав южноукраїнців, які обрали його своїм депутатом. Його патріотична позиція може бути прикладом для багатьох. Я неодноразово відвідував заходи, які проводилися організацією прикордонників, яку очолює Григорян. Та мене постійно дивувала його здатність згуртовувати навколо себе людей. Люди йому довіряють. І він виправдовує цю довіру.» - говорить Сергій Васильович.

Третім представником Григоряна на 131 окрузі є Собко Геннадій Сергійович, проживає у Вознесенському районі, голова фермерського господарства «Оазис», член громадського формування «Агрозахист», на місцевих виборах 2015 року балотувався до Миколаївської обласної ради від Аграрної партії України.

Вже тривалий час Геннадій Сергійович разом іншими аграріями Вознесенського району захищають свої права та створили для цього громадське формування «Агрозахист», так як постійно відчувають напади та крадіжки  з боку злочинців, які бажають пожити за чужий рахунок. За останній рій завдяки спільним діям організації та правоохоронців вдалося зупинити рейдерські атаки на фермерів району та піймати злочинців.

«Енергії, з якою Ерік Юрійович  береться за справи, можна лише дивуватися. Неодноразово він збирав фермерів Вознесенського району заради спільних та потрібних справ. Коли почалася війна на Сході ми спільно допомагали нашій армії та хлопцям, ремонтували військову техніку.

 Зараз ми спільно перешкоджаємо злочинцям вчиняти крадіжки  та протистоїмо незаконним вимаганням. Григорян проявляє лідерські якості в цьому та постійно ми, аграрії, відчуваємо його підтримку та захист. Сподіваємося, що він, знаючи всю проблематику сільської місцевості та аграрного бізнесу, зможе відстояти наші інтереси в парламенті,» - висловився Геннадій Сергійович.

Як бачимо, кандидат в народні депутати Григорян Е. має гідних довірених осіб, які можуть стати також помічниками народного депутата в майбутньому та допоможуть йому в законотворчій діяльності.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости