Общество | Николаев, 27 Мая, 2018

ГО «Ветерани–прикордонники Миколаївщини» на чолі з Еріком Григоряном 28 травня відсвяткують 100-річчя Прикордонної служби

Свежие новости: ГО «Ветерани–прикордонники Миколаївщини» на чолі з Еріком Григоряном  28 травня відсвяткують  100-річчя Прикордонної служби ГО «Ветерани–прикордонники Миколаївщини» на чолі з Еріком Григоряном 28 травня відсвяткують 100-річчя Прикордонної служби.

Завтра, 28 травня, члени громадської організації «Ветерани-прикордонники Миколаївщини» зберуться, щоб відмітити сторіччя створення Прикордонних військ. Місце збору традиційне вже багато років – біля міського будинку культури в місті Вознесенську. З цього приводу ми звернулися до голови цієї організації  Еріка Григоряна.

«Так, завтра, 28 травня о 12-ій годині біля будинку культури в місті Вознесенську ми чекаємо не тільки членів нашої організації, а і всіх, хто проходив службу в Прикордонних військах - як  в роки існування Радянського Союзу, так і, захищаючи вже незалежну Україну. Маю сказати, що  плануємо з честю відсвяткувати цю пам’ятну дату – сто років з дня створення окремого роду військ, які охороняють рубежі нашої Вітчизни. Так само, як з честю ми носили форму прикордонників в роки своєї служби в цих військах, так само завтра ми її одягнемо знову. Тому що прикордонники завжди були елітою військ, та несли великий тягар відповідальності, охороняючи кордони своєї держави.

Наша організація спочатку об’єднувала прикордонників Вознесенська, потім до нас приєдналися хлопці з сусідніх районів - Єланецького, Веселинівського, Доманівського, Братського та інших, міста Южноукраїнська. Тому ми вже маємо статус обласної організації. Щороку до нас приєднуються нові члени. Та наша організація має своє невеликі досягнення – встановлено пам’ятний знак в одному з парків Вознесенська  - прикордонний стовпчик, який на все життя запам’ятав кожен з нас. Відкрили офіс в Южноукраїнську, куди можуть звернуться прикордонники. Постійно допомагаємо нашим хлопцям, які сьогодні стримують ворога на Сході України, співпрацюємо у цьому напрямку з фондом «Мирне небо». Також знайшли однодумців у Всеукраїнській спілці учасників бойових дій в АТО «Побратими України», яку очолює Миньо Микола Михайлович, з якими також активно співпрацюємо.  Тож ми не та організація, що збирається лише раз на рік, щоб «посвяткувати». Деякі наші хлопці  і зараз продовжують нести службу.

У цьому році на честь «ювілею» відбудеться нагородження членів нашої організації, яка в наступному році також буде відмічати свій перший ювілей. Тому ми запрошуємо всіх прийти на святкування.

Ми вирішили, що зберемося традиційно 28 травня, як збираємося цього дня щороку. Хоч Президент в цьому році і вирішив змінити дату Дня прикордонника – переніс його на 30 квітня – ми не можемо так швидко змінити свої традиції. А в наступному вже побачимо, як члени організації вирішать, так тому і бути.

Ще раз вітаю хлопців-прикордонників зі святом, особливо тих, хто вже його відсвяткував 30 квітня, та бажаю мирного неба над головою та спокою на державних кордонах. І головне здоров’я та злагоди у ваших сім’ях.

Чекаємо завтра на всіх  о 12 годині», - повідомив виданню «Маю право» голова ГО «Ветерани-прикордонники Миколаївщини» Ерік Григорян.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты