Общество | Вознесенск, 28 Сентября, 2017

Заготівля дров шляхом знищення лісопосадок у Вознесенському районі продовжується

Свежие новости: Заготівля дров шляхом знищення лісопосадок у Вознесенському районі продовжується Заготівля дров шляхом знищення лісопосадок у Вознесенському районі продовжується

Вкотре кореспондентами видання «Маю Право» було зафіксовано факт незаконної вирубки лісополос у Вознесенському районі в районі с.Олександрівка. На цей раз спиляні стовбури дерев везли легковим автомобілем.

Але шкоди від того не менше, так як машина ледь везла «запас твердого палива на зиму». Саме так місцеві селяни пояснюють своє нібито законне право на знищення лісополос, які розмежовують поля. Однак як видно з фото та відео на «заготівлю» йдуть в основному цінні дуби.

«Лісоруби» нікого не бояться та не приховують своїх дій.

За весь час звернень Еріка Григоряна, який є помічником депутата Вадатурського А., до державних органів, місцевих рад, правоохоронців з приводу вжиття заходів щодо припинення таких незаконних вирубок, які набули вже промислового характеру та відновлення стану лісополос, які вже майже знищені, жодних дій не було вчинено.

Читайте также: «Пока чиновники бездействуют, уже не будет что спасать»,- помощник нардепа Эрик Григорян по поводу вырубки лесополос

«Треба рятувати лісопосадки, бо будемо без врожаїв», - Григорян просить місцеву владу та правоохоронців зупинити незаконне вирубування лісополос

Така бездіяльність та байдужість до вирішення цієї проблеми з боку як правоохоронців, так і органів влади може говорити лише про те, що їх влаштовує такий стан речей. В свою чергу місцевих «лісорубів» він також влаштовує – пилять вони будуть до тих пір, поки не залишиться жодного дерева навкруги.

 

Читайте также: Вместо лесопосадок остались пеньки. Вознесенский район скоро превратиться в степь

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости