Криминал | Первомайск, 21 Июля, 2022

У Первомайську подружжя вбило знайомого, його тіло розчленували та закопали

Свежие новости: У Первомайську подружжя вбило знайомого, його тіло розчленували та закопали

У Первомайську поліцейські арештували подружжя за вбивство знайомого.

Про це повідомили у поліції Миколаївської області.

15 червня до Первомайського районного відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про зникнення її 43-річного сина. Зі слів жінки, протягом декількох тижнів чоловік не виходив на зв'язок та де він може перебувати вона не знає.

Слідство встановило, що чоловік загинув, а причетні до його смерті можуть перебувати у сусідньому регіоні.

— Слідчі з’ясували, що наприкінці травня потерпілий разом із подружжям - 41-річною жінкою та 40-річним чоловіком, знаходився у гостях у їхнього спільного знайомого. Усі разом вони вживали спиртні напої. Під час відпочинку між гостями виникла сварка та бійка, в ході якої жінка ножем вдарила опонента в груди. Від отриманого поранення чоловік помер на місці, — повідомили у поліції.

Намагаючись приховати скоєний злочин, подружжя розчленувало тіло вбитого та закопало.

19 липня правоохоронці розшукали усіх фігурантів у Одесі та доставили їх на Первомайщину для проведення необхідних слідчих дій. Під час обшуку у дворі будинку виявили тіло розшукуваного чоловіка та знаряддя злочину — ніж.

Наразі слідчі повідомили подружжю про підозру у скоєнні злочину, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты