Криминал | Первомайск, 20 Июля, 2022

Сільголова Первомайської ОТО вимагав ₴20 тисяч хабара за видачу фальшивих документів фермеру

Свежие новости: Сільголова Первомайської ОТО вимагав ₴20 тисяч хабара за видачу фальшивих документів фермеру

На Миколаївщині судитимуть селищного голову Первомайської ОТО за отримання неправомірної вигоди у розмірі 20 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

За даними слідства, у жовтні 2021 року голова сільради вимагав та отримав 20 тис. грн неправомірної вигоди від фермера. Натомість він мав видати документи про походження сільськогосподарської продукції.

Станом на 19 липня, обвинувальний акт щодо селищного голови Первомайської об'єднаної територіальної громади Миколаївського району за фактом здирництва та отримання неправомірної вигоди посадовцем, який обіймає відповідальне становище (ч. 3 ст. 368 КК України), направлений до суду.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими відділення поліції № 4 Миколаївського районного управління поліції ГУНП у Миколаївській області під час оперативного супроводу управління стратегічних розслідувань у Миколаївській області.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости