Политика | Вознесенск, 17 Марта, 2018

Скандальний депутат Соя назвав Рух Нових Сил реваншем регіоналів

Свежие новости: Скандальний депутат Соя назвав Рух Нових Сил реваншем регіоналів Скандальний депутат Соя назвав Рух Нових Сил реваншем регіоналів

Після оприлюднення Рішення політради "Руху Нових Сил Михайла Саакашвілі" про припинення повноважень Ніколенка О. як куратора цієї політичної партії в місті Вознесенську, Олександр Соя  відмовився підтримувати цю партію.

Про це журналістам сайту "Маю право"  стало відомо з його сторінки у Facebook. 

У своєму повідомленні нову силу в політікуумі України, яку очолює Михайло Саакашвілі,  Соя називає "Рухом Старих Сил". Він вказує, що ця політична партія в Вознесенську  є реваншем регіоналів. Та звинувачує патійне керівництво в тому, що не прислухалися до думки громадських організацій, щодо осіб, які б могли представляти "РНС" у Вознесенську. 

Наводимо текст повідомлення:

"Рух Старих Сил" сил - або реванш регіоналів в місті Вознесенську.

Громадська Організація "Громадський Контроль Вознесенщини" констатує той факт, що боротьба "Нових Сил" за принципи, моральне обличчя й імідж "РНС" в місті Вознесенську безповоротно програна ними реваншистам-регіоналам.
Як не дивно, на наш погляд, цьому посприяв шановний член політради "РНС" Давид Сакварелідзе.

Д.Сакварелідзе, як ми вважаємо, формально, без пояснень, в терміновому порядку відсторонив від керівництва "РНС" її засновника в м.Вознесенськ Ніколенко Олександра Володимировича одним розчерком пера.

На наш погляд, Сакварелідзе не вважав за необхідне прислухатися до думки і рекомендацій громадських організацій міста, а так само проігнорував думку і рекомендацію керівника партії "РНС" в Миколаївській області.

Так, і, не встигнувши приступити до своїх обов'язків, з волі високих політичних чинів, партію "РНС", в знак солідарності з Ніколенко та протесту проти свавілля її керівництва, вирішили покинути і інші засновники Вознесенського осередка, які є в місті шанованими і публічними людьми , а це:

Володимир Володимирович Зінченко - учасник бойових дій, представник Вознесенської організації учасників АТО.

Олена Леонідівна Ютиш - відомий педагог, волонтер з великим стажем і досвідом роботи в напрямку патріотичного виховання дітей та молоді на прикладах славного минулого в історії України.

Олександр Володимирович Ніколенко- депутат, волонтер, козачий отаман, патріот, якого з юних років переслідували за пропоганди і носіння української символіки.

Отаман Ніколенко присвячує себе патріотичному вихованню молоді шляхом організації та побудови літніх молодіжних таборів українського козацтва.

На заміну таким людям Сакварелідзе вважав за краще в нашому місті поставити біля керма "РНС" одіозних земляків з неменш одіозним оточенням.

Слава Україні!

Керівник ГО "ОКВ" А.Н.Соя 17.03.2018г."

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты