Политика | Вознесенск, 16 Марта, 2018

Ніколенко більше не голова Вознесенської міської організації партії Рух нових сил Михайла Саакашвілі

Свежие новости: Ніколенко більше не голова Вознесенської міської організації партії Рух нових сил Михайла Саакашвілі Ніколенко більше не голова Вознесенської міської організації партії Рух нових сил Михайла Саакашвілі

Керівництво Руху Нових Сил Михайла Саакашвілі припинило повноваження Ніколенка О. як голови Вознесенського осередку.

Про це мова йде в рішенні Ради партії від 13 березня 2018 року.

Нагадаємо, напередодні масового маршу за відставку Президента України Петра Порошенка, що організується партією «РНС М.Саакашвілі» в містах та селах по всій Україні 18 березня, в місті Вознесенську виник конфлікт з приводу особи керівника міського партійного осередку.

В одній із соціальних мереж депутат Вознесенської міської ради від партії БПП Соя О. поширив інформацію, що Олександра Ніколенка, який також був обраний від БПП депутатом міської ради, було призначено на посаду керівника Вознесенської міської парторганізації Руху Нових Сил.

Однак представники цієї політичної сили заперечували проти перебування Ніколенка на посаді керівника місцевого осередку. Серед політичних активістів навіть було організоване інтернет-голосування з метою з’ясувати, кого хочуть бачити на цьому посту вознесенці – Олександра Ніколенка чи Арчіла Гулордаву.  

Гулордава А. постійно підтримував Саакашвілі в його діяльності та виступах проти влади Порошенка.

Арчіл Гулордава, Михайло СаакашвіліАрчіл Гулордава, Михайло Саакашвілі

В свою чергу О.Ніколенко, незважаючи на те, що був обраний від партії БПП до Вознесенської міської ради, був помічений в акції під час перетинання кордону України Михайлом Саакашвілі. Його колега – депутат Соя О. проявив більшу активність – та зайнявся «просовуванням» Ніколенка на посаду голови осередку РНС. Він всім доводив, що Ніколенко О. готовий самовіддано боротися за імпічмент Порошенка та повалення його «олігархічної» влади. Навіть їздив для цього на майдан, щоб підтримати акції, що проводилися Рухом Нових Сил, звідки був вигнаний активістами за негідну поведінку.

Читайте также: Вознесенского депутата Сою выгнали с третьего майдана

При такому активному «просовуванні» на пост голови партосередку, Олександр Ніколенко майже не приймає в цьому участі – всю «роботу» за нього робить Соя: і документи готує, і в соцмережах надає коментарі в його підтримку, і рекомендації «вибиває» від вознесенських представників інших партій та громадських організацій. В тому числі «рекомендує» його сам як представник «Громадського контролю Вознесенська». Хоча від цієї організації, яка після Революції Гідності намагалася змістити міського голову в Вознесенську та втрутитися у всі справи виконкому та займалася поваленням пам’ятника Леніна, майже нікого не залишилося.

На цей раз «затія» Сої О. знову не вдалася, як і намір поставити Ніколенко О. головою фракції БПП в міській раді - його «ставленик» недовго «пробув» головою місцевого осередку РНС.

Читайте также: Депутату від БПП Ніколенко не вдалося очолити Рух нових сил у Вознесенську

«А был ли… председатель РНС в Вознесенске?» или кто стоит за партией Саакашвили в Вознесенске

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты