Политика | Вознесенск, 17 Марта, 2018

Арчил Гулордава відповів жителям м. Вознесенська з приводу провокацій Сої та Ніколенко

Свежие новости: Арчил Гулордава відповів жителям м. Вознесенська з приводу провокацій Сої та Ніколенко Арчил Гулордава відповів жителям м. Вознесенська з приводу провокацій Сої та Ніколенко

На своїй сторінці в Фейсбук Гулордава Арчил звернувся до жителів м. Вознесенська, опублікувавши документ, який спростовує недостовірну інформацію, яку поширюють О. Соя з О. Ніколенко.

Видання «Маю право» пропонує ознайомитися зі змістом даного звернення.

«Доводжу до відома всіх громадян м. Вознесенська , в мене на руках знаходиться підтверджуючий документ , що саме я , Гулордава Арчил Гігантович , являюсь виконуючим обов`язки координатора Вознесенської міської організації Політичної партії «Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі» , за підписом Давіда Сакварелідзе від 13.03.2018 року. Те , що публікує О. Соя разом з О. Ніколенко, це є фальсифіковані документи, та недостовірна інформація. Вкотре ця людина намагається завести в оману народ, шляхом брехні та пустих балачок. А. Соя , може вже досить вашої брехні ? Не смішіть людей. Уйміться! Давайте кожен буде займатися своєю справою . З повагою А.Г. Гулордава».

Вчора, на сторінці Рух Нових Сил Миколаївщини в Фейсбук була опублікована стаття, яка підтримує позицію вознесенських пройдисвітів , які зареєстрували організацію без згоди з керівництвом партії у Києві. Очевидно, що в даній справі з озвученими вище особами: О. Соєю та О. Ніколенко була присутня змова з  головою миколаївської обласної організації.

Цьому підтвердженням є опублікована ними стаття.

В будь-якому випадку, такі підкилимні ігри з фантазерами і самозванцями знайдуть свою справедливу реакцію з боку керівництва партії і буде прийнято відповідне рішення.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости