Политика | Южноукраинск, 10 Июля, 2018

"Раджу писати зустрічну заяву до поліції", - голова спілки підприємців про скаргу орендаря «Критого ринку» на Еріка Григоряна

Свежие новости:

Не залишився осторонь конфлікту навколо «Критого ринку» і багаторічний голова Южноукраїнської міської організації роботодавців, промисловців та підприємців, відомий волонтер Сергій Пелюх.

Нагадаємо, ТОВ «Гранд Інвест Сервіс», отримавши в оренду комунальне підприємство «Критий ринок», зобов’язалося вкласти 15 млн грн, однак не виконує умови інвестиційного договору. На підставі цього депутат Южноукраїнської міської ради Ерік Григорян підготував проект рішення про розірвання угоди. У відповідь на це «інвестор» поскаржився до поліції.

Сергій Пелюх підтримав Еріка Григоряна у його боротьбі із сумнівним інвестором, який гнобить підприємців, що там багато років торгують.

– Майно громади віддали просто так. Плюс ще три мільйони – подарунок інвестору з міського бюджету. Де це такі інвестиції роблять? Я не розумію. Це повне обкрадання нас, громадян Южноукраїнська. Тут 100% є злочин. Депутат зобов’язаний прислухатися до прохань своїх виборців, а на нього за це кримінальну справу заводять. Це повний абсурд. Нехай Ерік Юрійович не засмучується через цей наклеп, ми його будемо підтримувати. Раджу зустрічну заяву писати до поліції, тому що незаконним чином майно громади відійшло якимось стороннім особам. Не повинно такого бути, щоб за якісь інвестиції безкоштовно віддати ринок. Які можуть бути інвестиції в ринок? Він готовий, там нема у що вкладати кошти. Ринок має розвиватися, розширюватися, а там тільки ціни піднімають за торгові місця, - висловив обурення Сергій Пелюх.

Нагадаємо, раніше з приводу цього питання «Маю право» давали коментарі екс-мери Андрій Стулін і Євген Квасневський, а також колишній депутат міськради Микола Сімченко.

Читайте також: Инвестиции или переход в частные руки? Что ждёт «Южноукраинский Крытый рынок» в будущем?

Рішучий крок - Григорян підготував проект рішення міської ради про розірвання інвестиційного договору по "Критому ринку"

Підприємці звернулися до депутата Григоряна, щоб ініціювати розірвання інвестиційного договору по «Критому ринку»

Депутат Григорян вимагає проведення «круглого столу» по «Критому ринку»

Підприємці «Южноукраїнського критого ринку» звернулися до депутата Григоряна за допомогою

«Южноукраинск раздаётся по кусочкам так называемым «инвесторам», - депутат горсовета Григорян по поводу инвестиционных проектов

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости