Политика | Южноукраинск, 5 Апреля, 2018

Депутат Григорян вимагає проведення «круглого столу» по «Критому ринку»

Свежие новости: Депутат Григорян вимагає проведення «круглого столу» по «Критому ринку» Депутат Григорян вимагає проведення «круглого столу» по «Критому ринку»

Депутат Южноукраїнської міської ради Ерік Григорян вимагає від міського голови В.Пароконного провести «круглий стіл» для обговорення проблем реалізації інвестиційного проекту «Реконструкція «Критого ринку». Про це сайту «Маю право» повідомила прес-служба депутата, надавши редакції копію відповідного депутатського звернення. 

 

Необхідність проведення «круглого столу» Григорян Е. побачив після спілкування з підприємцями, які працюють на «Критому ринку» Южноукраїнська. За їх словами, ситуація на ринку погіршилася після того як «хазяйнувати» на ринку став інвестор – фірма ТОВ «Гранд Інвест Сервіс». Він встановив «нові правила», за якими для того, щоб торгувати на ринку, треба «забронювати» собі місце. Про це підприємці повинні укладати договори з інвестором. Частина з них не захотіла залишатися в «покращених інвестиційних умовах», інша частина намагається захистити свої права, звертаючись до міської влади, яка уклала договір з ТОВ «Гранд Інвест Сервіс».

Григорян Е. пропонує запросить на зустріч з підприємцями також і керівника цієї інвестиційної компанії, щоб він відповів на болючі запитання підприємців та роз»яснив, яким чином будуть покращуватися умови для торгівлі. Так як одна з цілей цього інвестиційного проекту була привабити підприємців на ринку, щоб зменшити стихійну торгівлю в місті. А виходить поки що навпаки.

Ерік Григорян прокоментував своє звернення:

«Критий ринок» - не лише якийсь комплекс нерухомого майна і земля під ним, які можуть бути привабливими для інвестора. Це ще й люди, які там торгують, і люди, які приходять туди щось купити для себе, для своєї сім’ї. Їх інтереси також повинен враховувати інвестор в своїй діяльності, створювати для них кращі умови. Якщо ж «інвестиційна» діяльність змушує підприємців просто тікати з ринку, то навіщо такі «інвестиції» місту?! Нехай тоді керівник інвестора пояснить людям, для яких цей інвестиційний проект повинен був принести якісь позитивні моменти, чому умови на ринку лише погіршуються.»

Читайтетакже: Підприємці «Южноукраїнського критого ринку» звернулися до депутата Григоряна за допомогою

Инвестиции или переход в частные руки? Что ждёт «Южноукраинский Крытый рынок» в будущем?

«Южноукраинск раздаётся по кусочкам так называемым «инвесторам», - депутат горсовета Григорян по поводу инвестиционных проектов

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты