Политика | Южноукраинск, 27 Мая, 2018

Рішучий крок - Григорян підготував проект рішення міської ради про розірвання інвестиційного договору по "Критому ринку"

Свежие новости: Рішучий крок - Григорян підготував проект рішення міської ради про розірвання інвестиційного договору по Рішучий крок - Григорян підготував проект рішення міської ради про розірвання інвестиційного договору по "Критому ринку"

Як повідомлялося раніше, депутат Южноукраїнської міської ради Ерік Григорян після круглого столу з інвестором «Критого ринку» і підприємцями, які там працюють, звернувся до міського голови з метою розірвання інвестиційного договору. З’ясувалося, що фірма «Гранд Інвест Сервіс» не довела свою фінансову спроможність і завалила ряд запланованих заходів з покращення інфраструктури орендованого об’єкта.

Наступним рішучим кроком з боку Григоряна став підготовлений проект рішення міської ради, яка минулого року, 26 квітня, і затвердила договір. У пояснювальній записці депутат навів переконливі аргументи на користь розірвання: невідповідність поданої заявки та документів ТОВ «Гранд Інвест Сервіс» на участь в інвестиційному конкурсі, невиконання умов договору (не здійснено капітальний ремонт інженерних мереж, торговельного залу та адміністративних приміщень будівлі у встановленому обсязі, не відновлено технологічне холодильне обладнання, не здійснено облаштування внутрішнього двору у встановленому обсязі тощо). Ці факти підтверджує звіт управління економічного розвитку.

Окрім цього ТОВ «Гранд Інвест Сервіс» вимагає від підприємців, більшість з яких не має іншого заробітку, демонтувати їх торговельні павільйони без жодної компенсації. Виходить, що свого часу люди вклали свої кревні в облаштування робочих місць, а зараз хтось намагається їх звідти вигнати, та ще й без відшкодування витрат. А це кричущий факт порушення прав існуючих власників.

Договором передбачено, що в разі невиконання умов інвестором Южноукраїнська міська рада має повне право в односторонньому порядку його розірвати. На сьогодні всі підстави для цього є. Підготовлений Еріком Григоряном проект рішення вже оприлюднено на офіційному сайті Южноукраїнська.

Читайте также: Депутат Григорян вимагає проведення «круглого столу» по «Критому ринку»

Підприємці «Южноукраїнського критого ринку» звернулися до депутата Григоряна за допомогою

Инвестиции или переход в частные руки? Что ждёт «Южноукраинский Крытый рынок» в будущем?

«Южноукраинск раздаётся по кусочкам так называемым «инвесторам», - депутат горсовета Григорян по поводу инвестиционных проектов

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты