Криминал | Первомайск, 24 Октября, 2023

На Миколаївщині засудили члена ОЗУ

Свежие новости: На Миколаївщині засудили члена ОЗУ

Первомайська окружна прокуратура Миколаївської області в суді довела провину 40-річного жителя Первомайського району у здійснені тортур, незаконному позбавленні волі та здирництві грошових коштів з місцевих мешканців, скоєних за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 189, ч. 2 ст. 127 КК України).

У суді прокурор довів, що наприкінці 2018 року зловмисник у злочинній змові з особами, матеріали щодо яких виділено в інше провадження, з метою отримання коштів, підшукували мешканців Первомайського району, незаконно позбавляли їх волі, закриваючи у господарських приміщеннях, і били з метою залякування та примусу потерпілих до виплати неіснуючих боргів.

Від незаконних дій зловмисників постраждали двоє людей, одна з яких жінка.

Завдяки чіткій позиції публічного обвинувача та достатній доказовій базі провину чоловіка доведено у повному обсязі.

Первомайським міськрайонним судом підтримано принципову позицію окружної прокуратури: фігуранта визнано винним у скоєнні злочинів та призначено йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты