Криминал | Николаев, 24 Октября, 2023

За замах на вбивство затримано мешканця Миколаївської області

Свежие новости: За замах на вбивство затримано мешканця Миколаївської області

У понеділок, 23 жовтня, у селі Яструбінове затримали місцевого жителя, який бив сокирою по голові свого племінника, доки той не перестав подавати ознаки життя.

Про це повідомляє Вознесенське районне управління поліції.

Про подію до чергової частини Вознесенського райуправління зателефонувала сестра підозрюваного. Вона повідомила, що її брат убив племінника.

У ході проведення першочергових слідчо-оперативних заходів поліцейські з'ясували, що під час спільного вживання алкоголю між 46-річним племінником та його 65-річним дядьком виникла сварка. У ході конфлікту старший чоловік схопив сокиру та завдав кілька ударів потерпілому по голові. Коли племінник перестав подавати ознаки життя, зловмисник пішов до сестри та розповів, що вбив людину.

З місця події потерпілого забрала швидка, зараз він перебуває в реанімаційному відділенні лікарні.

Сокиру, якою завдавалися ударів, поліцейські вилучили та направили на експертизу.

Того ж дня слідчі затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затриманому оголосили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України "Замах на умисне вбивство".

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років ув'язнення.

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід. Слідство продовжується.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты