Криминал | Николаев, 10 Августа, 2023

Миколаївський прокурор Герман оскаржив довічне ув’язнення та подав апеляцію

Свежие новости: Миколаївський прокурор Герман оскаржив довічне ув’язнення та подав апеляцію

Адвокати прокурора-зрадника, екс-голови Миколаївської окружної прокуратури Геннадія Германа оскаржують вирок Приморського райсуду Одеси, за яким він отримав довічне ув’язнення.

Суд відкрив провадження за апеляційною скаргою захисників Геннадія Германа. У сторін справи є можливість до 17 серпня подати свої заперечення на апеляційну скаргу. Дата розгляду апеляції поки не призначена.

Нагадаємо, що Германа визнали винним у держзраді і засудили до довічного ув’язнення з конфіскацією майна. Сам Герман свою провину заперечує.

Германа визнали винним у співпраці з російською спецслужбою. За версією слідства, Герман передавав їй інформацію про позиції українських бійців у Миколаївській області, персональні дані військовослужбовців та співробітників ДСНС, паролі для проходження блокпостів, результати обстрілів та загальну оперативну ситуацію в регіоні. Крім того, він корегував вогонь по цивільних і військових об’єктах та інформував окупантів про російських військовополонених, яких затримали на Миколаївщині.

Джерело

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости