Криминал | Первомайск, 10 Августа, 2023

В Первомайському районі чоловік намагався зарізати свою співмешканку

Свежие новости: В Первомайському районі чоловік намагався зарізати свою співмешканку

У середу, 9 серпня, до відділення поліції № 3 Первомайського районного відділу надійшло повідомлення про те, що мешканець Кривоозерської територіальної громади намагався вбити свою співмешканку.

Про це повідомляє Первомайський районний відділ поліції.

У ході проведення першочергових слідчо-оперативних заходів поліцейські з'ясували, що між потерпілою та її співмешканцем за місцем їхнього проживання виникла сварка. У ході конфлікту чоловік схопив ніж і завдав кілька ударів жінці в ділянку грудної клітки та рук.

З місця події постраждалу доправили до лікарні, де їй надали медичну допомогу.

Зловмисника оперативники відвезли до відділення поліції, де слідчі затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

З місця події поліцейські вилучили ніж та направили його на експертне дослідження.

Наразі за процесуального керівництва Кривоозерського відділу Первомайської окружної прокуратури слідчі поліції повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Замах на умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років ув'язнення.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости