Происшествия | Николаев, 13 Августа, 2019

Масштабна пожежа на Миколаївщині: у лісі горіла хвойна підстилка

Свежие новости: Масштабна пожежа на Миколаївщині: у лісі горіла хвойна підстилка Масштабна пожежа на Миколаївщині: у лісі горіла хвойна підстилка

13 серпня о 13:54 до Служби порятунку найшло повідомлення про пожежу на території Балабанівського лісового  урочища державного підприємства «Миколаївське лісомисливське господарство» Вітовського району.

Про це повідомляє прес-центр ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

До місця направлено черговий караул 5 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області та чергову зміну оперативно-координаційного центру. По прибуттю стало відомо, що виникло два вогнища  горіння в різних місцях. Пожежу о 15:10 локалізовано, та о 16:00 ліквідовано на загальній площі 4600 кв. м.

Від ДСНС до роботи залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. Додатково на місці працювали представники лісового господарства, задіювались трактор та водовозка.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты