Происшествия | Николаев, 13 Августа, 2019

У Миколаєві гасили пожежу локомотива Інтерсіті Херсон-Київ

Свежие новости: У Миколаєві гасили пожежу локомотива Інтерсіті Херсон-Київ У Миколаєві гасили пожежу локомотива Інтерсіті Херсон-Київ

13 серпня о 17:20 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу локомотиву Інтерсіті сполученням “Херсон-Київ” залізничному вокзалі "Миколаїв-Пасажирський".

Про це повідомляє прес-центр ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

До місця виклику направлено два відділення 4 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області та чергову зміну оперативно-координаційнорго центру.  По прибуттю встановлено, що щільно задимлена та горить кабіна тепловозу і генераторний відсік. Локомотив одразу відчепили та відігнали на безпечну відстань. На гасіння вогню подано генератор піни середньої кратності та два водяні столи на охолодження. Вже о 17:42 пожежу локалізовано та ліквідовано о 17:52 на площі 25 м кв.

Від ДСНС задіювалось 12 осіб особового складу та 3 одиниці техніки. Додатково залучалась відомча пожежна охорона та пожежний поїзд від залізничного вокзалу.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты