Криминал | Первомайск, 19 Июля, 2019

Заарештовано 44-річного любителя мопедів з Кривоозерщини

Свежие новости: Заарештовано 44-річного любителя мопедів з Кривоозерщини Заарештовано 44-річного любителя мопедів з Кривоозерщини

17 липня 2019 року, у результаті злагоджених професійних дій Первомайської місцевої прокуратури та Кривоозерського відділу поліції встановлено та затримано 44-річного жителя Кривоозерщини, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні незаконного заволодінні транспортними засобами. За інформацією Первомайської місцевої прокуратури.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 14 липня 2019 в денний час доби, зловмисник з території домогосподарства жительки смт Криве Озеро, заволодів мопедом «Honda Tact - AF 24». Реалізуючи свій умисел, чоловік зайшов на територію домогосподарства, сів за його кермо, та за допомогою ключа, який перебував у запаленні мопеду, уїхав, залишивши місце скоєння злочину

Водночас, на цьому свою протиправну діяльність підозрюваний не зупинив, а, натомість, вчинив новий аналогічний злочин, заволодівши ще одним мопедом, який знаходився біля воріт одного з домогосподарств в смт Криве Озеро.

Зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 1 а ч.2 ст. 289 КК України, тобто незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

18 липня 2019 слідчим суддею стосовно підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 діб з правом внесення застави у розмірі 38420 грн. Розслідування триває.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости