Криминал | Первомайск, 16 Сентября, 2023

У Первомайську невідомі скоїли наругу над могилами загиблих на війні військовослужбовців

Свежие новости: У Первомайську невідомі скоїли наругу над могилами загиблих на війні військовослужбовців

У Первомайську Миколаївської області невідомі осквернили шість могил воїнів Збройних сил України, які загинули у війні.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області.

Зазначається, що 14 вересня до Первомайського районного відділу поліції звернулась 52-річна місцева мешканка з повідомленням про те, що на кладовищі, розташованому по вулиці Вознесенській, невідомі скоїли наругу над могилами загиблих у війні з РФ військовослужбовців.

«На місці події слідчо-оперативна група райвідділу поліції виявила та зафіксувала пошкодження на могилах загиблих воїнів у вигляді зірваних та спалених прапорів України, пошкоджених та погнутих флагштоків, розбитих та перевернутих могильних хрестів», — йдеться у повідомленні.

Наразі правоохоронці намагаються встановити причетних до злочину, щоб притягнути їх до відповідальності.

У поліції звернулися до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини вказаного злочину, повідомити її до Первомайського районного відділу поліції за адресою: місто Первомайськ, вулиця Грушевського, 29, або за телефонами (068) 314-29-49, (093) 877-09-74, (096) 064-72-72, 102.

Раніше повідомлялося, що на центральному кладовищі Нової Одеси, що на Миколаївщині, вкрали бойовий прапор 36-ї бригади морської піхоти з могили загиблого воїна Андрія Фіцая.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты