Политика | Первомайск, 12 Марта, 2020

ВІДЕО: Віталій Луков про те, скільки не працюватимуть школи і дитячі садки та що робити, якщо відчули на собі симптоми коронавірусу

Свежие новости: ВІДЕО: Віталій Луков про те, скільки не працюватимуть школи і дитячі садки та що робити, якщо відчули на собі симптоми коронавірусу ВІДЕО: Віталій Луков про те, скільки не працюватимуть школи і дитячі садки та що робити, якщо відчули на собі симптоми коронавірусу

Сьогодні, 12 березня, міський голова Вознесенська Віталій Луков знову виступив з відео зверненням до жителів громади. Він повідомив, скільки не працюватимуть навчальні заклади, попросив батьків школярів та вихованців дитячих садків поставитися до оголошеного карантину з розумінням. А також розповів, що у Вознесенській ОТГ працюють зовсім нові мобільні додатки, які допоможуть швидко зареєструватися прибулим у місто та, в разі потреби, так само швидко отримати медичну допомогу.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

«Доброго дня, шановні вознесенці. Як і обіцяв, буду продовжувати інформувати місто найбільш оперативною інформацією. Тому перше: з сьогоднішнього дня в усіх закладах міста – дошкільних, позашкільних, середньої освіти, оголошено жорсткий карантин. Я хотів, щоби всі зрозуміли, сьогоднішній день перехідний, і діти, які прийшли до школи, звичайно отримали певні послуги, освітні, харчування було, і в дитячих садках. Ми маємо дуже мало дітей в школах і десь трошки менше половини діток у дитячих садках. Я звертаюсь до батьків діток, які зараз мають певні зауваження до відсутності роботи дитсадків, хочу нагадати і попросити, щоб ви дуже відповідально поставилися до здоров’я ваших дітей. Найближчий тиждень, це мінімум, жоден дитячий садок, жодна школа працювати не будуть. Це наша з вами відповідальність. Ми повинні дотримуватися загального карантину, який оголошений в державі.

Крім того, зараз щогодинно може змінюватися ситуація в країні по виявленню захворювання. Саме тому ми маємо провести такі превентивні заходи. Крім того, нашою сімейною медициною розроблено спеціальний мобільний додаток, посилання на який буде під цим відео, де кожна людина, яка приїхала на територію Вознесенської громади, особливо з-за кордону, може зареєструватись у цьому мобільному додатку, і наші сімейні лікарі отримають про вас всю інформацію і зможуть контролювати ваше перебування на території громади з метою гарантування якнайшвидшої допомоги для кожного, хто приїхав у Вознесенськ, так і для дотримання всіх санітарних норм для всіх жителів міста. Будь ласка, передайте знайомим, поширте повідомлення. Даний мобільний додаток є далеко не у всіх містах, а можливо, його й зовсім немає у решти міст. Це наш такий винахід, який дасть можливість дуже швидко зареєструватись людині, які приїхала з-за кордону і отримати контроль з боку первинної ланки.

І найголовніше, якщо ви відчули на собі симптоми, про які дуже багато пишуть і в інтернеті, і говорять по телебаченню, будь ласка, не їдьте до лікаря. У нас працює колл-центр, теж номер телефону буде під моїм повідомленням, ви зможете зателефонувати своєму сімейному лікарю і повідомити про свій стан здоров’я. Якщо ви будете рухатися по місту, ви можете бути осередком зараження інших.

Я дуже надіюся, що ця біда нас мине. Але гарантій буде більше, якщо ми з вами будемо готові до цього і не будемо панікувати», - наголосив Віталій Дмитрович.

КП "КНП "Вознесенський центр первинної медико-санітарної допомоги" розроблено онлайн-форму для швидкої реєстрації осіб, що прибули з інших держав, де зафіксовано спалах коронавірусу. Мета - оперативний облік та швидке реагування на погіршення стану таких осіб. Посилання: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc0Tt5gAJRBnqwBuN…/viewform

Крім того діє колл-центр за номером телефону: 0800213703

Читайте також: Закрытие школ, вузов, КПП и авиасообщения. В Украине объявили общенациональный карантин

ВИДЕО: Виталий Луков обратился к жителям Вознесенской громады по поводу карантина и попросил сохранять спокойствие

В учебных заведениях Вознесенска карантин таки введут, но завтра детей в школы и детсады отводить еще можно

ВИДЕО: Вознесенцам показали, как дезинфицируют общественный транспорт перед выходом на линию

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты