Политика | Николаев, 24 Июля, 2017

Облдержадміністрація сприятиме наданню медичних послуг працівникам морського порту

Свежие новости: Облдержадміністрація сприятиме наданню медичних послуг працівникам морського порту

У понеділок, 24 липня, заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Віталій Кіндратів зустрівся з керівництвом Миколаївської лікарні моряків та представниками профспілок Миколаївського морського торговельного порту та АМПУ (Адміністрації морських портів України).

Учасники зустрічі обговорили подальше функціонування лікарні Миколаївського морського торгового порту та можливість лікування і реабілітації працівників порту у ній.

Зазначимо, що у зв’язку з реформами у сфері охорони здоров’я планується  ліквідація галузевих закладів надання медичних послуг.

Заступник голови ОДА Віталій Кіндратів наголосив, що інтереси облдержадміністрації полягають у збереженні можливості працівникам морського порту користуватися послугами лікарні та отримувати якісну медичну допомогу.

Також керівництвом облдержадміністрації планується варіант створення на базі Миколаївської лікарні моряків Центру реабілітації воїнів АТО.

Територія лікарні дозволяє розміщення закладів подібного типу. Крім цього, медзаклад має значну кількість «законсервованих» приміщень, де і будуть створені реабілітаційні відділення.  Також у медичному закладі і надалі зможуть отримувати медичні послуги працівники та ветерани морського порту.

Нагадаємо, у січні голова обласної державної адміністрації Олексій Савченко під час зустрічі з військовослужбовцями 79-ї окремої аеромобільної бригади, за ініціативою Президента України, заявив про створення реабілітаційного центру для воїнів, які повернулися з АТО. Очільник області наголосив, що особливістю центру повинна стати комплексна допомога військовим – в медичному, психологічному та фізичному напрямках. 

Источник: //www.mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты