Политика | Вознесенск, 19 Июля, 2019

В разі мого обрання, землі Бузької сільради будуть розпайовані – Григорян

Свежие новости: В разі мого обрання, землі Бузької сільради будуть розпайовані – Григорян

Під час проведення передвиборчої кампанії до Верховної Ради до Еріка Григоряна звернулися мешканці с.Бузьке Вознесенського району. Причина звернення – наболіле питання з приводу розпаювання земель Бузької сільради. Землі цієї ради, яка ввійшла до складу Бузько-Таборівської ОТГ, залишилися єдиними не розпайованими. Та селяни не реалізували передбачене законодавством право на отримання землі у власність.

Як не дивно, але саме на території цієї ради знаходяться землі, що перебувають у користування ПрАТ «Зелений Гай», відношення до якого має народний депутат Лівік О.П. Останній знову балотується на дочасних парламентських виборах 2019року.

Попередній очільник сільської ради Кучер О. неодноразово обіцяв, що розпочнеться процедура розпаювання, однак далі обіцянок справа не йшла.

Після спілкування з мешканцями Бузького, Григорян запевнив, що це питання буде одним з першочергових, в разі його обрання до Верховної Ради. Адже він впевнений, що затримка в цьому процесі пов’язана саме з тим, що Лівік О.П. всіляко перешкоджає цьому. До того ж «Зелений Гай» провів «інвентаризацію» своїх земель, і по максимуму «приписав» в свій «земельний банк» всі більш-менш цінні землі.  І тривалий час земельні ділянки роздавалися сільською радою виключно наближеним до Лівіка О. особам. Цю інформацію треба детально проаналізувати та перевірити на законність дії як адміністрації ПрАТ «Зелений Гай» щодо користування землями, так і посадових осіб сільської ради. 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты