Общество | Николаев, 3 Марта, 2018

В Миколаєві продовжують прибирати майже 50 одиниць техніки: з доріг прибирають «снігову кашу», чистять зливову каналізацію

Свежие новости: В Миколаєві продовжують прибирати майже 50 одиниць техніки: з доріг прибирають «снігову кашу», чистять зливову каналізацію

У суботу, 3 березня, на автошляхах Миколаєва працює техніка КП «ЕЛУ автодоріг» та залучена адміністраціями районів для ліквідації наслідків негоди техніка підприємств, установ, організацій. Всього – 49 одиниць. Про це повідомляє управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради.

Про це повідомляє відділ інформаційного забезпечення міської ради.

Для обробки доріг протиожеледною сумішшю було використано 37,5 тонн солі. Організовано прибирання від снігу тpoтyapiв, зупинок громадського транспорту, внутрiшньоквартальних проїздiв, під’їздів до майданчикiв ТБО.

КП «ЕЛУ автодорiг» здiйснює очищення решiток зливової каналiзацii за допомогою трактору Т 150 за такими адресами: пл. Перемоги, вул. Пушкiнська, вул. В . Морська, вул. Фалєєвська, пр. Центральний.

Електропостачання міста здійснюється у штатному режимі, за винятком аварійного відключення мкрн. Балабанівка.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости