Общество | 3 Марта, 2018

Дізнайся її бажання що подарувати дівчині на 8 березня

Свежие новости: Дізнайся її бажання що подарувати дівчині на 8 березня

Хочете привітати дівчину з 8 березня по-особливому і не знаєте, що придумати? Щоб улюблена сяяла від щастя, приготуйте для неї коктейль з ласкавих слів, ніжності, турботи, уваги, аромату свіжих квітів і гарних слів. І, звичайно, не забудьте про подарунки!

Дівчата різні: серйозні і веселі, стримані і емоційні, ті, що стежать за трендами і шанувальниці класичних речей. Вони подібні красивим яскравим кольорам. Гіпермаркет Zlato.ua представляє креативну ідею вибору подарунка на 8 Березня. Простий тест допоможе вибрати ідеальний презент у відповідності зі смаками і характером леді. Якщо вислів відповідає дівчині - слідуйте за стрілками, що йдуть від нього, вони приведуть Вас до квітки.

Читайте результати тесту, що відповідають вашому квітці і дізнаєтеся, що подарувати!

Результати тесту

Троянда. Якщо дівчина не в захваті від строкатих блуз з рюшами і милих, але непотрібних дрібничок – не варто їх дарувати. При цьому подарунок на 8 березня не повинен бути суворим. Забудьте про ділові аксесуари і речах, пов'язаних з домашніми справами.

Нехай подарунок стане компліментом жіночності і вдало доповнить образ дівчини. Наприклад, ювелірні прикраси в класичному стилі, гармонійно поєднуються і з вечірнім вбранням, і з діловим костюмом.

Вдалі подарунки на 8 березня: сережки, кільця і кулони у класичному стилі.

Зелена квітка (кам'яна троянда). Для леді, що віддає перевагу строгим нарядам, при цьому стежить за трендами і володіє гарним смаком, вдалим подарунком стануть прикраси без сяючих вставок з модним дизайном. В тренді мінімалізм і прикраси геометричних форм.

Ідеї подарунків: сережки-кафи, кільця і кольє без сяючих вставок в стилі мінімалізм.

Волошка. Для емоційної і яскравої дівчини, яка любить незвичайні аксесуари і як батарейка заряджає оточуючих оптимізмом і енергією – незвичайні прикраси. Ювелірні радості з кольоровими вставками і оригінальним дизайном – подарунки, відповідні темпераменту дівчини.

Ідеї подарунків до Жіночого дня: коштовності, прикрашені емалями, у формі квітів і милих тварин.

Півонія. Для ніжної, мрійливої і романтичної дівчини – подарунки, що стануть натхненням. Красиві кільця або сережки у формі птахів, конюшини, витончених паростків і золотих зірок - ювелірні талісмани.

Ідеї подарунків: прикраси у формі птахів, квітів, символів удачі.

Жіночий день – прекрасний привід порадувати кохану Леді подарунками, ніжними словами, красивими компліментами і квітами. Адже щаслива дівчина немов зірочка освітлює все навколо. Зробіть так, щоб кохана сяяла від щастя.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты