Общество | Николаев, 15 Января, 2024

Миколаївська бригада тероборони оголошує набір рекрутів до підрозділів аеророзвідки

Свежие новости: Миколаївська бригада тероборони оголошує набір рекрутів до підрозділів аеророзвідки

"Багато хто боїться йти на війну, відвойовувати в окупанта українські землі. В цьому реченні головне слово "боїться". Страх - це вже добра ознака для майбутнього воїна. Адекватне відчуття страху – гарантія виживання на війні як для військових, так і для цивільних. Проте страх - як правило виникає через необізнаність, через те, що ми не знаємо, а що буде далі за тим вчинком або рішенням. Тому ми пропонуємо патріотичним чоловікам та жінкам – зазирнути за те саме "а що буде далі, якщо я піду на війну". Кожний охочий запрошується на співбесіду-інтервʼю з бойовим офіцером, вашим майбутнім командиром, якщо ви вирішили приєднатися до нашого підрозділу.

Співбесіда дасть можливість людині дізнатися все, ще до того, як прийняти остаточне рішення. Під час цієї зустрічі ми дивимось на кандидата в рекрути, а кандидат дивиться на нас. Оскільки саме йому зрештою приймати рішення чи йти на службу".

В бригаді шукають кандидатів для служби в підрозділах так званих "роботизованих військ", а саме операторів розвідувальних дронів-квадрокоптерів та дронів-літаків, операторів бойових БпЛА, як бомбардувальників, так і камікадзе, спеціалістів з радіорозвідки, радіоелектронної боротьби. Наголошують, що шукають людей у тому числі без досвіду, але здібних до навчання, які бажають навчитися вищезазначеним професіям.

"Ми не зацікавлені тягнути когось силою на війну. У нас злагоджений високоефективний підрозділ, що розширюється у відповідь на виклики сучасної війни. Нам потрібні мотивовані, патріотично налаштовані люди, які прагнуть власними руками знищувати ворога та пришвидшити перемогу".

Ми оголошуємо кампанію з залучення рекрутів, оскільки підрозділи розвідки та аеророзвідки – розширюються. Сучасна війна стає все більш технологічною, тому підрозділи українського війська підлаштовуються та розвиваються. Зростає запит на фахівців у сфері безпілотної авіації, радіоелектронної розвідки та боротьби. Все яскравіше вимальовується негласна доктрина: краще втратити всі дрони світу, ніж хоча б одного побратима.

Щоб перемогти ворога нам потрібно більші сили. Мова не лише про засоби (дрони, техніку, боєприпаси), мова про людей здібних і мотивованих високоефективно ці засоби застосовувати проти ворога.

Шлях рекрута:

  1. Якщо у вас є бажання пройти співбесіду та дізнатися більше деталей про службу – заповнюйте форму за посиланням;

  2. Співбесіда проходить з досвідченим офіцером – ймовірно, вашим майбутнім безпосереднім командиром;

  3. Якщо ви нам підходите, а головне – ви приймаєте власне рішення та бажаєте долучитися до лав підрозділу – військова частина готує для вас пакет документів, де зазначається у який підрозділ та на яку саме посаду ми вас готові взяти. З цими документами ви надалі самостійно звертаєтесь до ТЦК, за місцем приписки.

  4. З ТЦК в узгоджену дату вас направляють у центр військової підготовки.

  5. Після проходження базової військової підготовки ви потрапляєте до свого підрозділу, де продовжується навчання вже за специфікою: оператор квадрокоптера, розвідувального крила, станції радіоелектронної розвідки тощо. Навчання в підрозділі відбувається в реальних бойових умовах. А далі справа за накопиченням досвіду зі знищення ворога.

Відповіді на популярні питання та упереджені думки:

  1. Я не військовий, не знаю цієї справи та не вмію воювати. Хіба з мене буде користь на полі бою?

Ніхто не змусить вас виконувати завдання, без відповідної підготовки. Ми слідуємо принципи "Перемога потрібна живим". Більшість з військовослужбовців нашого підрозділу такі ж як і ви мобілізовані цивільні люди, не професійні військові. Нові навички та звання ми здобуваємо на війні. Проте зараз нам потрібне підсилення, потрібні додаткові руки. Тому ми закликаємо долучитись до сил оборони аби пришвидшити перемогу і всім разом повернутися до звичного мирного життя.

  1. А якщо трапиться командир з яким я не знайду спільної мови?

Якщо ви читаєте цей текст – у вас є унікальна можливість записатися на співбесіду і наперед познайомитися зі своїм майбутнім командиром, та завчасно зрозуміти для себе відповідь на дане питання.

  1. Чи можу я звільнитися з лав ЗСУ ще до кінця війни?

Для звільнення з лав ЗСУ ще до демобілізації, є ряд офіційно визначених загальновідомих підстав. І так, якщо ви маєте законні підстави для демобілізації – ви можете застосувати це право в будь-який момент.

Форма реєстрації на співбесіду

https://forms.gle/nFPniAucD7UXRwus8

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости