Криминал | Николаев, 13 Сентября, 2024

В Миколаєві поліція оголосила підозру водію, який збив насмерть чоловіка та втік

Свежие новости: В Миколаєві поліція оголосила підозру водію, який збив насмерть чоловіка та втік

В Миколаєві поліція оголосила підозру 61-річному водію автомобіля “Запорожець”, який збив насмерть 68-річного чоловіка.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області.

Трагедія сталась 11 вересня приблизно о 18:15 в районі будинку №82 по вулиці Троїцькій. Водій автомобіля ЗАЗ-968М збив пішохода та втік із місця злочину. Від отриманих тілесних ушкоджень пішохід помер в кареті швидкої медичної допомоги.

В патрульній поліції Миколаївської області уточнили, що небайдужі громадяни допомогли затримати цього водія.

“Громадяни, які стали очевидцями пригоди, на власному авто поїхали за винуватцем ДТП, зателефонували в поліцію і в режимі реального часу сповіщали патрульних про маршрут автомобіля ЗАЗ. Інспектори зупинили автівку за орієнтуванням біля одного з гаражних кооперативів на вулиці Казарського, а водія затримали”, - розповіли патрульні.

Дії водія кваліфікували за частиною 1 статті 135 («Залишення в небезпеці») та за частиною 2 статті 286 («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами»). Підозрюваному загрожує до восьми років ув'язнення. Найближчим часом йому оберуть запобіжний захід.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости