Политика | Южноукраинск, 14 Июля, 2019

Спільнота АТОвців виступає категорично проти реваншу «регіоналів»

Свежие новости: Спільнота АТОвців виступає категорично проти реваншу «регіоналів» Спільнота АТОвців виступає категорично проти реваншу «регіоналів»

Вже наступної неділі відбудуться позачергові вибори у Верховну Раду України…

За даними останніх соцопитувань по 131 округу лідирують два кандидати – самовисуванець Ерік Григорян та представниця «Опозиційного блоку» Олена Бондаренко, у минулому більш відома, як «віп-піарник партії регіонів». Яка «гастролює» по населеним пунктам округу, привозячи з собою концертні програми, якихось там артистів. І місцеві жителі йдуть на ці концерти, слухають сепаратистську пропаганду, що лунає то зі сцени, то з вуст самої Бондаренко.

Загалом ж по нашому округу до Парламенту балотується 16 кандидатів у нардепи. Добра половина з них – колишні амбітні «регіонали», які ніяк не хочуть здаватися, а лізуть у владу, мов ті щурі, однією з них і є Бондаренко. Їх корабель затонув у 2014 році! Досить!

Просто поставити «галочку» навпроти будь-якого з прізвищ – значить, віддати голос Бондаренко. Пам’ятайте про це. Вони на це й розраховують, що серед стількох кандидатів у бюлетені голоси розпорошаться, і Бондаренко переможе.

Шановні виборці, лише подумайте: представником нашого регіону у Верховній Раді може стати сепаратистка Бондаренко, вчорашня соратниця Януковича, а сьогоднішня «опозиціонерка», яка зараз, не будучи нардепом, вже погрожує розправою та переслідуваннями учасникам АТО та їхнім родинам, волонтерам, меценатам… Саме вони, ці «бондаренки», привели на нашу Батьківщину страшну біду, саме вони винні у кожній смерті військових, мирних жителів, волонтерів. Бондаренко не місце в Парламенті, їй місце у тюрмі.

Єдиний вихід не дати Бондаренко перемогти – підтримати реального конкурента екс-«регіоналки» – кандидата від народу, місцевого, того, хто знає про наші проблеми, хто з самого початку підтримував і матеріально, і морально українську армію та добровольців, хто переймається долею учасників АТО та ООС та долею простих громадян – Григоряна Еріка Юрійовича.

21 липня ми всі підемо на свої виборчі дільниці. Окремо в одному з бюлетенів ми голосуватимемо за політичну партію, окремо – за мажоритарного народного депутата по 131 округу. Якщо ви, шановні виборці, ще не знаєте, кому віддати свій голос, а я впевнений ще багато хто вагається, за кого ж голосувати, будь ласка, зробіть правильний вибір. Права на помилку ми не маємо.

П’ять років найсміливіші з команди біглого президента Януковича чекали на реванш. Сьогодні ось такі «бондаренки» підіймають голови все вище і вище, міцніше стають на ноги, набираються впевненості і притаманного їм бандитського нахабства. І вже радіють своїй майбутній «перемозі». «Зарано радієте, панове», – відповімо ми вам!

Вони їздять до країни-агресора, вони «світять» своїми обличчями на російських пропагандистських телевізійних каналах, розповідають про громадянську війну на сході України, провокують патріотів… Одним словом, підіграють ворогу, як хочуть. І за ці дії не несуть жодної відповідальності! Де там?! Навпаки. Вони ще й мають нахабство нам погрожувати і кричать про свій реванш. Вони вже сьогодні говорять про свою перемогу та лякають нас – воїнів АТО та ООС, наші сім’ї, наших близьких, волонтерів, які допомагали та продовжують допомагати українській армії, добровольцям. Кажуть, що ми зрадники країни, що з нами будуть розправлятися, що ми вбиваємо своїх братів-українців, що ми злочинці.

Я звертаюся до вас, шановні южноукраїнці, вознесенці, веселинівці, доманівці, єланчани, березанці, віддайте свій голос за гідного кандидата. Давайте разом не дозволимо втілитися у життя планам сепаратистів про створення у нашому мальовничому куточку «новоросії», «малоросії» чи іншої «бридоти».

У 2014 році, з початком російської агресії на Донбасі, з початком антитерористичної операції, я пішов добровольцем на фронт. Не з чуток я та мої побратими знаємо, що відбувається там, на донецькій та луганській землях. І серце крається від того, що ми бачимо, що переживаємо, що коїться у країні.

Скільки молодих хлопців, скільки наших батьків загинуло від обстрілів бойовиків так званих «народних республік», російських найманців… Скільки своїх синів та дочок втратила ненька-Україна. Скільки доль скалічено…

Не призведи Господь, щоб «руський мир» прийшов на нашу землю!

Миколаївщина НЕ вибирає Олену Бондаренко, 131-й округ НЕ вибирає Олену Бондаренко. Ми вибираємо світле, щасливе, патріотичне майбутнє!

Це наш останній шанс сказати ствердне «НІ» колишнім перефарбованим «регіоналам»,  сьогоднішнім сепаратистам та «проросійсько» налаштованим політиканам!

Від імені побратимів, учасників АТО Вадим Сергійович ШАРІЙ

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты