Политика | Южноукраинск, 17 Июля, 2019

Приналежність до президентської партії не дає йому права так вчиняти, - Григорян про кандидата від «Слуги народу»

Свежие новости: Приналежність до президентської партії не дає йому права так вчиняти,  - Григорян про кандидата від «Слуги народу»

За кілька днів до виборів, які відбудуться 21 липня, політична боротьба загострюється. Як і очікувалося, цьогорічна передвиборча кампанія, відрізняється не лише стислими строками, але й брудними піар-технологіями, які використовуються кандидатами в народні депутати. Як вже неодноразово зауважували представники ОПОРи кандидати не нехтують такими методами як хизування ремонтам та будівництвами в соціальній сфері за бюджетні кошти, субвенції  і т.ін. Крім цього, весь інтернет-простір заповнюється «викривальними» постами проти кандидатів-конкурентів.

Одним з таких прикладів став пост кандидата на 131 окрузі від партії «Слуга народу» Чорноморова А., який звинуватив в плагіаті партійних кольорів  самовисуванця Григоряна Е. 

Однак після того, як Григорян Е. пояснив, що жодного плагіату немає, і що мабуть таким чином Чорноморов А. намагається знизити його рейтинг останній в одному з сіл Веселинівського району звів свою агітацію до обзивання Григоряна та зривання  його агітматеріалів.

Відповідь Григоряна не забарилася на його сторінці у фейсбуці: 

«Як повідомили виборці з Веселинівського району, кандидат від «Слуги народу» свою агіткампанію звів у них в селі до того, що обзивав мене бандитом та звинувачував у злочинах, які я не вчиняв. Без будь-яки доказів, повторюючи всю ту неправду, яку про мене постійно поширює «жовта преса».  При цьому мої плакати нещадно зривалися його агітаторами, та замість них «слуга народу» розвішував свої листівки. Чи робиться це навмисно? Думаю так, і це наслідок моїх слів на адресу Чорноморова, який звинуватив мене у плагіаті партійних кольорів. Такі вчинки у відповідь на справедливу критику  не гідні ні кандидата в нардепи, ні тим паче представника президентської політичної сили.

Крім обзивань та популістичних лозунгів, кандидат від команди «ЗЕ!» нічого не пропонує своїм виборцям. В цьому могли переконатися ті, хто отримав його агітматеріали. Особливо дивують «10 фактів» з його особистого життя, п’ять з яких підходять кожному другому з нинішньої молоді…Був за кордоном, входив до складу міжнародних делегацій, грає в теніс, має двох дітей, які займаються спортом... Чи може звичайна людина, без активного суспільного минулого, без політичного досвіду та політичної стійкості, активно працювати над змінами в Україні?! Що він буде робити в парламенті – звичайно працювати за зарплату, натискаючи на кнопку за закони, які хтось буде розробляти та просовувати, чи заробляти на такому «голосуванні»?.. І це людина, якому українці готові довірити наступні п’ять років свого життя?!

Ви дійсно очікуєте змін від людей, які навіть не наважуються боротися з відкритим підкупом виборців іншими кандидатами, не наважуються боротися з проросійськими кандидатами-сепаратистами, які відкрито обзивають воїнів АТО злодіями та погрожують їм розправою після приходу «руського миру»?! ЗаСЛУГА Чорноморова лише в тому, що він опинився в потрібний час в потрібному місці, щоб стати СЛУГОЮ. І все…

Не на таких кандидатів, очевидно розраховували  ви та партія «Слуга народу», коли висувала їх на виборах. Звичайно, за такий короткий термін якісно провести підбір  кандидатів та визначити, хто з них на що здатний  неможливо. Так само неможливо їх зараз і проконтролювати.

 Тому і опинилися виборці, які віддають свої голоси за цю політичну силу перед складним вибором – підтримувати чи ні кандидата-мажоритарника від президента без будь-якого досвіду та політичного майбутнього, який в кращому випадку «не нашкодить», а в гіршому - уподобиться теперішньому нардепу на 131 окрузі, який також пройшов до парламенту на хвилі пропрезидентської партії.

Впевнений, що не слід підходити до цього вибору  лише з надією на краще. Щоб не було і на цей раз – «Хотіли як краще, а вийшло, як завжди…» 

Наше видання «Маю право» сподівається, що виборці 131 округу будуть виважено підходити до вибору майбутнього нардепа, адже в минулий раз вони обрали своїм представником Олександра Лівіка – також від пропрезидентської партії «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКО «СОЛІДАРНІСТЬ». Чи навчилися вони на своїх помилках, стане відомо 21 липня.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости