Политика | 20 Сентября, 2023

Звільнення Кліщіївки та Андріївки наблизило ЗСУ до одного з основних шляхів постачання до Бахмута, — розвідка Британії

Свежие новости: Звільнення Кліщіївки та Андріївки наблизило ЗСУ до одного з основних шляхів постачання до Бахмута, — розвідка Британії

Звільнення Кліщіївки та Андріївки наблизило українські війська до одного з основних шляхів постачання до Бахмута з півдня.

Про це повідомляє Міністерство оборони Британії.

З 15 вересня Збройні Сили України взяли під охорону села Кліщіївка та Андріївка, що приблизно за 8 кілометрів на південь від міста Бахмут Донецької області.

«Цей тактичний успіх наближає українські сили до дороги Т 05-13, одного з основних шляхів постачання до Бахмута з півдня. Проте Росія продовжує утримувати залізничну колію, яка пролягає вздовж насипу між Кліщіївкою та Т 05-13, створюючи перешкоду, яку легко захистити», — йдеться у зведенні розвідки.

Також зазначається, що передислокування російських ВДВ із Бахмута до Запоріжжя на півдні України, ймовірно, послабило оборону Росії навколо Бахмута.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости