Политика | 21 Сентября, 2023

Росіяни повернулися до ударів по енергетиці

Свежие новости: Росіяни повернулися до ударів по енергетиці

 

Російські військові, ймовірно, продовжуватимуть атакувати об'єкти паливно-енергетичного сектору України напередодні опалювального сезону.

Про це повідомив речник Повітряних сил Юрій Ігнат на брифінгу.

«Сьогодні було забезпечено непоганий результат роботи протиповітряної оборони. 36 із 43 ракет – це досить високий результат роботи ППО. Враховуючи, що ворог атакував кількома хвилями, за різними напрямками, по різних областях. Робота ППО була щонайменше у 6 областях», - сказав він.

Ігнат зазначив, що росіяни атакували об'єкти критичної інфраструктури, зокрема, об'єкти енергетики.

Він нагадав, що під час минулої атаки зазнав удару Кременчуцький нафтопереробний завод.

«Тому можна робити певні припущення, що об'єкти паливно-енергетичного сектора все ж таки будуть під прицілом у ворога. І до цього теж потрібно готуватися. Тому що скоро опалювальний сезон. І ворог, можливо, не відмовиться від планів завдавати ударів по таких об'єктах», - додав речник.

Цього ранку російські окупанти обстріляли територію України. Працювала ППО, але також є і «прильоти».

Зокрема, у Києві зафіксували падіння уламків у кількох районах, через що постраждали щонайменше вісім людей. У Рівному загарбники вдарили по енергетичному об'єкту. А на Черкащині уламки ракети впали на готель.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты