Политика | 13 Ноября, 2022

Пригожин прокоментував жорстоке вбивство його підопічними завербованого для війни в Україні російського зека

Свежие новости: Пригожин прокоментував жорстоке вбивство його підопічними завербованого для війни в Україні російського зека

Засновник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин словами «собаці — собача смерть» прокоментував страту завербованого для війни в Україні російського зєка Євгена Нужина.

Заяву Пригожина наводить його прес-служба.

«Я волію дивитися історію в театрі. Щодо окувалдованого, то в даному шоу видно, що він не знайшов щастя в Україні, а зустрівся з недобрими, але справедливими людьми. Мені здається, цей фільм називається «Собака — собача смерть», - прокоментував жорстокий злочин Пригожин, якого називають особистим кухарем путіна.

Варто додати, що на відео Нужин перед стратою каже про те, що його викрали в Києві. Але за даними російських Telegram-каналів, його по процедурі обміну військовополоненими нещодавно віддали росії.

Нагадаємо, раніше в мережі розійшлися відео, на якому завербованого для війни в Україні російського зека Євгена Нужина невідомі стратили кувалдою за те, що він, як бійець ПВК «Вагнер», утік на бік ЗСУ. Відео опублікував пов'язаний із ПВК «Вагнер» Telegram-канал GreyZone.

Слід зазначити, що страту кувалдою справді використовували бійці ПВК «Вагнер», наприклад, у Сирії. У 2017 році в мережі опублікували відео знущань російських найманців над невідомим чоловіком у Сирії. На кадрах видно, як кілька російськомовних солдатів катують під пісню про російського спецназу сильно побитого і, ймовірно, пораненого чоловіка кувалдою, ламаючи кінцівки.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты