Политика | Николаев, 13 Ноября, 2022

Кім закликав бізнес та будівельників повертатись у Миколаїв для відновлення регіону

Свежие новости: Кім закликав бізнес та будівельників повертатись у Миколаїв для відновлення регіону

Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім закликає місцевий бізнес та будівельні компанії повертатись у Миколаїв, щоб допомогати відновлювати регіон.

Про це він заявив в ефірі телемарафону.

— Зараз я буду звертатися до всього миколаївського бізнесу, щоб готувались повертатися, розгортатися, допомагати регіону, бо я для себе ставлю завдання відновлення регіону. Ми вже робимо асфальт, комунальні служби займаються відновленням всього, що ми можемо зробити та будувати. Я запрошую назад будівельників, будівельні компанії, які можу працювати. Будемо щось думати з грошима та будемо відновлювати наш регіон, - повідомив він.

Також Кім додав, що після того як окупантів погонять з Кінбурнської коси можна бути говорити про відновлення миколаївських портів, адже це дуже важливо для регіону.

— Про Кінбурнську косу широко коментувати не буду, але скажу, що через обставини, які змінились, їм там буде важко. Це питання часу. Сподіваюсь, не дуже великого. Після більш-менш безпечної дистанції буде підійматись питання про відновлення миколаївських портів. Бо це важливо, - додав він.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости