Криминал | 10 Февраля, 2021

ОНЛАЙН: Під Апеляційним судом Одеської області відбувається протест проти рішення на 25 мільйонів грівень

Свежие новости: ОНЛАЙН: Під Апеляційним судом Одеської області відбувається протест проти рішення на 25 мільйонів грівень ВIДЕО: Під Апеляційним судом Одеської області відбувається протест проти рішення на 25 мільйонів грівень

Під Апеляційним судом Одеської області відбувається мирний протест проти рішення на 25 мільйонів грівень. 

Про це організація Антикорупційний рух Одещини повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Мова йде про рішення, винесене у справі Шевчук Катерини проти свого батька Олега Шевчука, який нібито вчинив над нею домашнє насилля, за що за рішенням суду повинен сплатити компенсацію в розмірі 25 млн.гривень.

Рішення було винесене суддею Приморського районного суду м.Одеси Денисом Донцовим. Та перебуває зараз на примусовому виконанні у приватного виконавця Долинського Миколая.

За позицією представника Антикорупційного Руху Одеси Олександра Сопільняка таке рішення не тільки несправелидливе по відношенню до дійсних жертв насилля в інших адміністративних та кримінальних справах, а й викликає підозри у змові судді та учасників справи з метою уникнути сплати боргів Шевчуком, який має бізнес в м.Вознесенську.

Як зазначалося раніше, в такій "схемі", розробленій адвокатом Шевчука Мандриком А., можуть бути замішані, крім судді Донцова Д. та приватного виконавця Долинського М., також судді, по рішенню яких Шевчука О. було визнано винним у вчиненні домашнього насилля над дочкою та працівники поліції, які складали протокол.

Не виключеним є також вплив на таку "ситуацію" і батька адвоката - судді Одеського апеляційного суду Мандрика Віталія. Саме в цьому суді сьогодні переглядатиметься рішення про стягнення моральної шкоди з Шевчука О.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости