Политика | Вознесенск, 11 Июля, 2019

Офіційний прийом міського голови Віталія Лукова

Свежие новости: Офіційний прийом міського голови Віталія Лукова

11 липня на офіційному прийомі громадян міським головою Віталієм Луковим було розглянуто 4 звернення від мешканців Вознесенської територіальної громади.

До міського голови звернулась мешканка територіальної громади з приводу вивозу сміття. Як з’ясувала жінка, під’їзд до вулиці був загороджений сусідом, який влаштував будівництво, через що сміття більше місяця не вивозилось. Хоча сміття було вивезене, жінка жадає перерахунку виплат за послугу. Віталій Луков повідомив мешканку, що її претензії справедливі, вона разом із сусідами має повне право звернутись до КП «Санітарна очистка міста» за відповідним перерахунком.

Вже не вперше до очільника міста звернулись мешканці однієї з вулиць міста через свого сусіда. Чоловік вирощує кіз. За різними свідченнями стадо налічує від 50 до 100 голів. Як повідомили сусідки, кози перетинають межі городів і шкодять городині. Вже не один раз проводились розмови з чоловіком, які не дали жодного результату. Віталій Луков призначив спільну нараду із усіма належними службами та зацікавленими особами задля сприяння вирішенню конфлікту.

Інші звернення стосувались виплат субсидій та надання житла.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09. Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за логіном: live: v.d. lukov.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости