Криминал | Первомайск, 19 Февраля, 2023

На Первомайщині затримали мешканця району за розбійний напад на односельчанку

Свежие новости: На Первомайщині затримали мешканця району за розбійний напад на односельчанку На Первомайщині затримали мешканця району за розбійний напад на односельчанку

17 лютого, до Первомайського районного відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на 79-річну мешканку смт Підгородна Первомайського району скоїли напад.

Прибувши на місце події поліцейські дізнались від потерпілої, що близько 14:00 до її будинку незаконно проник 66-річний односелець. У будинку чоловік почав душити жінку та наносити побої, після чого відібрав майже 4000 гривень заощаджень старенької та втік.

Правоохоронці упродовж декількох годин встановили місцезнаходження зловмисника - чоловік пересувався на таксі. Нападника доставили до районного відділу поліції, де слідчі затримали його в порядку ст. 208 КПК України.

За процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 КК України «Розбій, вчинений в умовах воєнного стану». Санкцією статті передбачено покарання до пʼятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Найближчим часом у суді вирішуватимуть питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Первомайська окружна прокуратура.

Наголошуємо, на осіб, які вчиняють злочини в умовах правового режиму воєнного стану, який нині діє в Україні, чекає посилена відповідальність і більш суворе покарання.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости