Криминал | 20 Февраля, 2023

Найманці ПВК "Вагнер" масово заселяють на бази відпочинку під Мелітополем

Свежие новости: Найманці ПВК

Найманців приватної військової компанії "Вагнер" масово заселяють на бази відпочинку під Мелітополем. Напередодні їх десятками автобусів звозили на Запорізьку область.

Понад 43 автобуси у супроводі позашляховиків із символікою ПВК "Вагнер" проїхали Каховською трасою на Запорізький фронт.

Про це повідомляє Telegram-канал "Ріа Мелітополь" .

Примітно, що шляхом терористи зробили зупинку в Мелітополі і провели "фотосесію" в стилі кадировців, щоб показати, що найманці нібито приїхали на передову. Однак після такої показухи сотні найманців повернулися у глибокий тил та засіли на базах відпочинку.

Місцеві ЗМІ зазначили, що "вагнерівці" оселилися на Азовському узбережжі у Новокостянтинівці. За попередніми даними, до селища завезли близько 200 терористів.

"Вбивць бачили в пансіонаті "Металург". Не виключено, що вагнерівці розселилися і по інших базах відпочинку", - йдеться в повідомленні.

 

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты