Политика | Николаев, 25 Октября, 2020

На Миколаївщині відкрилися усі виборчі дільниці

Свежие новости: На Миколаївщині відкрилися усі виборчі дільниці

О 8:00 усі 917 дільничних виборчих комісій на Миколаївщині розпочали свою роботу вчасно та відзвітували про своє відкриття. Станом на 8 годину ранку будь-яких правопорушень на дільницях не зафіксовано.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

1500 поліцейських продовжують нести службу по охороні публічної безпеки та порядку на виборчих дільницях та контролюють оперативну обстановку в області сьогодні, 25 жовтня, у день виборів до місцевих органів влади. 

До охорони громадського порядку під час виборчого процесу задіяні поліцейські, у тому числі військовослужбовці Національної гвардії України, працівники патрульної поліції, ДСНС, громадські формування, а також приватні охоронні фірми. 

У Головному Управління Національної поліції області у цілодобовому режимі працює Ситуаційний центр з метою  безперебійного моніторингу оперативної обстановки в області, створені додаткові слідчо-оперативні групи, задіяні бійці спеціальних підрозділів з метою негайного реагування на кризові ситуації. 
Поліція Миколаївської області цілодобово і докладе максимум зусиль для того, аби вибори у регіоні пройшли без порушень громадського порядку та закликає громадян з повагою поставитись до волевиявлення один одного та не порушувати публічний порядок під час голосування.

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости