Общество | Южноукраинск, 20 Сентября, 2018

Ми маємо право на достойне тарифне життя!

Свежие новости: Ми маємо право на достойне тарифне життя!

До редакції "Маю право" надійшов лист від мешканця Южноукраїнська, в якому він звертається до городян, піднімаючи вкрай актуальне питання комунальних тарифів. Приводимо повний текст.

Хто винен у тарифному геноциді вже зрозуміли усі мешканці міста. Тому що бачать, що дехто обіцяв та що зробив. А зробив – нічого. Хто більше всіх кричав що у всьому винен Пароконний? Депутат Горностай. Хто збирав підписи про його відставку? Здирник Горностай. Хто обіцяв знизити тариф обвинувачуючи мера у піднятті тарифу хоч це і було зроблено комісійне? Тричі не судимий рецидивіст Горностай. Пройшло три місяця, а чи є зрушення? Чи отримали люди соціально обґрунтовані тарифи? Ні!

Місто лише на протязі перебування на посаді Пароконного В.К. тільки почало одужувати від тяжкого насліддя попередників, які знову рвуться до влади через збурення людей. Виникає слушне запитання, хто за цим стоїть? Ми відповімо! Ніщо в місті не відбувається без згоди цього Горностая який м’яко стелить, але жорстко спати. А тому що він у місті закон. Ні закони України, ні Стратегія сталого розвитку Україна - 2020 на яку впевнено крокувало місто не є законом.

Горностай каже – а що мені ваш Закон, я сам собі Закон. У місті тільки один закон – Горностай, який під гаслами патріотизму вирішує свої приватні інтереси. Тоді що? Жити нам по Горностоєвським законом? Мабуть так.

Ви довірили Пароконному В.К. встати у руля міста та впевнено крокувати у майбутнє з командою однодумців через рішення складних питань. В незаконний спосіб за допомогою різних засобів підкупу, шантажу та різних способів Горностаю вдалося склонити до зради тих депутатів, хто прийшов у міську раду завдяки Віктору Кириловичу. Але є  ті, хто залишився на принципових позиціях.

Депутат Гоностай з ВО «Батьківщина» на виборах 2015 обіцяв так – «Ми доб’ємося перегляду тарифів на місцевому рівні. Адже реальна можливість зниження розміру плати за утримання житла, водопостачання та водовідведення існує». І що? Мешканці бідують через великі тарифи. А Горностай живе приспівуючи та ніде не працює.

Популізм, демагогія і цинізм наші вороги. Хто ввів в оману жителів міста, обіцяючи зниження тарифу? Горностай! То хто ворог міста? Чи не той, хто зняв законно обраного більшостю городян, чинного міського голову? Цей «розумник» обдурив южноукраїнців своїми популістичними та цинічними гаслами. А грошей на тарифну допомогу людям з бюджету не виділив, кричав – це афера, я не дам грошей. Для нього головна діяльність, ні працювати на користь міста, а паплюжити людей, які ведуть людей у краще життя. У популістів одна мета – добратися до бюджету міста. Тому вони усувають людей з принциповою позицією. Горностаю і його поплічникам не важливо, як живуть южноукраїнці.  Йому достатньо голосно кричати та писати на своєму «Барометрі», а люди як потерпали від тарифного навантаження,  так і потерпають. Обман та зрада навкруги в цей тарифно-дивний час. Чому так?

Петро Ларкін, мешканець Южноукраїнська

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты