Криминал | Николаев, 8 Июня, 2023

Мешканця Миколаєва засудили до 12 років позбавлення волі за вбивство знайомого

Свежие новости: Мешканця Миколаєва засудили до 12 років позбавлення волі за вбивство знайомого Мешканця Миколаєва засудили до 12 років позбавлення волі за вбивство знайомого

За публічного обвинувачення Окружної прокуратури міста Миколаєва до 12 років позбавлення волі засуджено раніше судимого 62-річного мешканця міста Миколаєва за вбивство знайомого (п.13 ч.2 ст. 115 КК України).

Прокурор у судовому засіданні довів, що 18 червня 2021 року у приміщенні служби охорони на території одного з комунальних підприємств м. Миколаєва обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, в ході виниклого конфлікту наніс один удар ножем в область грудної клітини 57-річному знайомому, який працював охоронцем на підприємстві.

Від отриманих травм потерпілий помер.

Під час судового розгляду обвинувачений вину визнав лише частково. До вступу вироку в законну силу він знаходитиметься під вартою.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости