Криминал | Николаев, 8 Июня, 2023

У Миколаєві затримали двох молодиків, один з яких неповнолітній, за побиття чоловіка

Свежие новости: У Миколаєві затримали двох молодиків, один з яких неповнолітній, за побиття чоловіка

Вранці, 6 червня, до відділення поліції № 1 Миколаївського районного управління від лікарів надійшло повідомлення про те, що до медичного закладу із зупинки громадського транспорту середмістя доставлений чоловік із травмою голови.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Миколаївській області

У ході слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили, що тілесні ушкодження потерпілий отримав вночі від двох молодиків у мобільному бетонному укритті, розташованому на перетині пр. Центрального та вул. 3 Слобідська.

"Вжитими оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили особи зловмисників та затримали їх. Ними виявилися мешканці сусідньої області 26-ти та 17 років, старший із чоловіків раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнового злочину", - йде мова у повідомленні.

Слідчі поліції за узгодженням із прокуратурою повідомили фігурантам про підозру за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України ("Умисне тяжке тілесне ушкодження"), їм загрожує до десяти років позбавлення волі. Найближчим часом підозрюваним обиратимуть запобіжні заходи.

33-річний потерпілий нині перебуває у медичному закладі. Слідчі дії тривають.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты