Криминал | Вознесенск, 8 Июня, 2023

У Вознесенському районі правоохоронці оперативно затримали автовикрадача

Свежие новости: У Вознесенському районі правоохоронці оперативно затримали автовикрадача У Вознесенському районі правоохоронці оперативно затримали автовикрадача

6 червня вдень до Вознесенського райуправління поліції надійшло звернення від 51-річного чоловіка про те, що заволоділи його автомобілем марки Ford Transit синього кольору, який він залишив біля магазину в м. Вознесенську. Зі слів заявника, до викрадення авто може бути причетний його співробітник.

Отримавши орієнтування на авто та чоловіка, який міг скоїти злочин, оперативники карного розшуку спільно з поліцейськими сектору реагування патрульної поліції розпочали пошуки та через декілька годин встановили місце перебування викраденого автомобіля і зловмисника.

Як з’ясували співробітники поліції, зловмисник, перебуваючи в стані сп’яніння, вирішив покататись та викрав транспортний засіб. 61-річного чоловіка поліцейські затримали коли той їздив в одному із мікрорайонів міста.

Нині правоохоронці повернули автомобіль власнику.

Слідчі затримали фігуранта в порядку ст. 208 Кримінального процесуального Кодексу України.

За процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури слідчі поліції повідомили чоловікові про підозру у скоєні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до п’яти років. Найближчим часом у суді підозрюваному оберуть запобіжний захід. Слідство триває.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости