Криминал | Николаев, 19 Июня, 2021

У Миколаєві рецидивіст убив сторожа автостоянки

Свежие новости: У Миколаєві рецидивіст убив сторожа автостоянки У Миколаєві рецидивіст убив сторожа автостоянки

 

Увечері 18 червня до поліції надійшло повідомлення про те, що у сторожці на території автостоянки на вул. Новозаводському виявлено тіло охоронця із тілесними ушкодженнями.

Про це повідомляє прес-центр ГУНП у Миколаївській області.

На місце події прибула слідчо-оперативна група відділення поліції №2, кінологи, медичний експерт та керівництво Миколаївського районного управління поліції, відділення поліції та прокуратури.

Експерт, оглянувши тіло 56-річного чоловіка, виявив ножове поранення грудної клітки. Труп чоловіка направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення остаточної причини смерті.

Упродовж кількох годин оперуповноважені кримінальної поліції встановили особу зловмисника. На одній із вулиць міста патрульні поліцейські знайшли схожу за описом людину в закривавленому одязі. Ним виявився 60-річний місцевий житель, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння вбивства. Слідчі затримали його у порядку ст. 208 КПК України.

Як з'ясували поліцейські, між чоловіками виник конфлікт, під час якого зловмисник завдав ножем удару в груди своєму опоненту. Після чого втік з місця події.

Слідчі проводять розслідування кримінального провадження, розпочатого за п.13 ч. 2 ст. 115 КК України "Умисне вбивство", за яке передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років або довічного ув'язнення. Щодо процесуального керівництва прокуратури вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру. Найближчим часом суд обиратиме йому запобіжний захід. Триває слідство.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты