Криминал | Вознесенск, 26 Сентября, 2018

Колективна заява фермерів Вознесенського і сусідніх районів з приводу затягування часу з обранням запобіжного заходу для члена банди підпалювачів

Свежие новости: Колективна заява фермерів Вознесенського і сусідніх районів з приводу затягування часу з обранням запобіжного заходу для члена банди підпалювачів

Ми, фермери Вознесенського, Веселинівського, Братського, Арбузинського та Доманівського  районів, вимагаємо недопущення несправедливого рішення щодо обрання запобіжного заходу для члена банди «Вєточки» Олександра Саітгарєєва, який обґрунтовано підозрюється у замаху на вбивство.

Неявку останнього на засідання ми розцінюємо як навмисне затягування часу і спробу уникнення покарання. Вважаємо, що суд не повинен зволікати з винесенням справедливого рішення.

Ми втомилися жити у страху перед свавіллям криміналітету. З кожним днем напруга серед наших людей зростає. Стає все важче стримати фермерську спільноту від бажання чинити правосуддя власними руками.

Наразі ми представляємо дієве громадське об’єднання, здатне ефективно чинити опір злочинцям.

Але закликаємо осіб, від яких залежить правосуддя, діяти виключно по закону і по совісті. Пам’ятайте, що на вас лежить висока відповідальність по захисту наших прав і наших сімей.

У разі відсутності такого захисту з боку правоохоронних органів і суду залишаємо за собою право на проведення рішучих акцій протесту.

Читайте также: Эрик Григорян призвал фермеров сообщить в полицию о всех фактах "работы" банды Саши "Веточки"

Суд заключил под стражу третьего участника банды «Веточки»

Содержание под стражей ещё для одного участника банды вознесенских поджигателей

Главарю банды поджигателей суд избрал меру пресечения в виде содержания под стражей

Суд по избранию меры пресечения для банды «Веточки» назначен на понедельник, фермеры организовывают митинг

Сегодня ночью фермеры Вознесенского района задержали банду поджигателей 18+ (обновлено)

Видео ночного задержания банды Саши "Веточки", терроризировавшей фермеров Вознесенского района 18+

Возле Вознесенского горрайонного суда, где должны избрать меру пресечения банде “Веточки”, митингуют фермеры

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости